Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului

Buna ziua !
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
2 comentarii

Up :
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tusa latratoare si secrectie multipla
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 5Tuseste de o luna si parca se sufoca
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 1tusea tabacica
- 15tusea la copii
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 5aerosoli cu adrenalina si dexametazona, baietel 6 ani
- 4alergie sau astm?
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 3Tuse scaietoare dimineata..
- 1tusesc de o luna jumate, doua
- 0tuse care nu mai trece de la pericardita, de ce ???
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 5imunorezistan jr. - tuse productiva
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 1Masea putrezita
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: