Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
Buna ziua !
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
2 comentarii
Up :
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 8tuse expectoranta
- 4Buna vreau sa-mi raspundeti pentru prietena mea e GRAV
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 1tuse si probleme de respiratie
- 16tuseste de 2 luni
- 2Tuse urata!
- 4De ceva vreme incoace, am in permanenta un nod in gat
- 8As dori un sfat cine ma poate ajuta
- 13Nas infundat si tuse
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 7revine tusea?
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1Tuse ragusita la copil
- 1dureri la ceafa cand tusesc