Tuse, intepaturi usoare in zona pieptului
Buna ziua !
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
Deci acum o saptamana si ceva eram putin racit.. dar cum afara este destul de cald m-am gandit eu ca ar fi "bine" sa ma bag intr-o piscina cu apa rece. dupa vreo 4-5 zile am avut ca un nod in gat.. cu o tuse usoara.. acum dupa 7 zile tusea e putin mai serioasa dar nodul in gat e acum doar niste furnicaturi.. in schimb au inceput sa ma intepe usor in zona pieptului.. As vrea sa stiu daca e o simpla raceala sau trebuie sa ma ingrijorez..(desi oricum sunt). Nu ma prea pot duce la un medic pentru ca sunt in alta tara, nu prea cunosc limba...
2 comentarii
Up :
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Nu mi-a trecut.
pe scurt am avut o saptamana o tuse usoara seaca acum am o tuse putin mai productiva si dureri de piept :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tuse + expectoratie
- 3doctor pentru tuse
- 1tusea tabacica
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 3tuse chinuitoare
- 0Nu prea reuseste sa tuseasca singur...
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 0leucemie-tuse
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 4Bronsita?
- 2Tuse, durere in gat
- 4Tuse persistenta
- 1Problema tuse
- 1tuse si expectoratii incolore