Febra si tuse iritativa - Raceala?

22-12-2022
OvidiuOvis
Nu este medic/terapeut
OvidiuOvis
Am o problema de luni, am iesit afara in frig si nu m-am protejat, la scurt timp a inceput sa ma gadile in gat si sa tusesc, a doua zi la fel insa am facut si febra 38 cu 7 am luat un paracetamol si a scazut..insa acuma febra nu imi mai scade sub 37..este constant 37 cu 7 8...si doar la subrat si la nivelul burtii putin..dar nu ma deranjeaza neaparat doar ca imi e frig daca ies de sub plapuma.
Acum vreo 2 saptamani am fost la orl pentru ca mi se infunda nara dreapta si am avut si otita medie...am fost luni la orl iar si s-a uitat si in ureche si in nas a zis ca urechea e ok iar nasul ca am o usoara deviatie de sept si ceva infectie mi-a dat o alifie.
Ce sa fie..vreo sinuzita ceva?..dar tusesc si productiv uneori si ma doare si in gat...nasul nu imi curge , febra este.
Ma dor muschii de la abdomen de la cat am tusit...si tusea nu vine de la plaman, vine din gat, ca ma gadila ceva acolo.
1 comentarii
0
22-12-2022, ora 22:04
360
Nu este medic/terapeut
360
de obicei se face un exsudat nazal si faringian pt a vedea daca e vreo infectie. daca faci doar faringian nu cred ca te costa mai mult de 30-40 lei. la clinica sante e 40 lei, vad
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •