Febra si tuse iritativa - Raceala?

Am o problema de luni, am iesit afara in frig si nu m-am protejat, la scurt timp a inceput sa ma gadile in gat si sa tusesc, a doua zi la fel insa am facut si febra 38 cu 7 am luat un paracetamol si a scazut..insa acuma febra nu imi mai scade sub 37..este constant 37 cu 7 8...si doar la subrat si la nivelul burtii putin..dar nu ma deranjeaza neaparat doar ca imi e frig daca ies de sub plapuma.
Acum vreo 2 saptamani am fost la orl pentru ca mi se infunda nara dreapta si am avut si otita medie...am fost luni la orl iar si s-a uitat si in ureche si in nas a zis ca urechea e ok iar nasul ca am o usoara deviatie de sept si ceva infectie mi-a dat o alifie.
Ce sa fie..vreo sinuzita ceva?..dar tusesc si productiv uneori si ma doare si in gat...nasul nu imi curge , febra este.
Ma dor muschii de la abdomen de la cat am tusit...si tusea nu vine de la plaman, vine din gat, ca ma gadila ceva acolo.
Acum vreo 2 saptamani am fost la orl pentru ca mi se infunda nara dreapta si am avut si otita medie...am fost luni la orl iar si s-a uitat si in ureche si in nas a zis ca urechea e ok iar nasul ca am o usoara deviatie de sept si ceva infectie mi-a dat o alifie.
Ce sa fie..vreo sinuzita ceva?..dar tusesc si productiv uneori si ma doare si in gat...nasul nu imi curge , febra este.
Ma dor muschii de la abdomen de la cat am tusit...si tusea nu vine de la plaman, vine din gat, ca ma gadila ceva acolo.
1 comentarii

de obicei se face un exsudat nazal si faringian pt a vedea daca e vreo infectie. daca faci doar faringian nu cred ca te costa mai mult de 30-40 lei. la clinica sante e 40 lei, vad

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rinosinuzita maxilara cronica
- 8ureche infundata
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 6Ce analize sunt necesare ?- Imunitate scazuta
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 10nevoia de a tusi
- 1pilula uitata si raceala
- 7expectoratie cu sange
- 4Ceva in gat
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 1raceala puternica
- 2efectul racelii asupra ovarelor
- 6coji cu sange in nas
- 2Nas umflat din cauza racelii?
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 3in urma unei raceli mai puternice mi-a aparut ca o umflatura in interiorul narii
- 8raceala bebe 2 luni
- 3Va rog din suflet sa ma ajutati! Stari de rau dupa o raceala netratata
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: