Tuse si muci de multe zile
Bună ziua !Am băiatul de 1 an și 11 luni, a mers la cresa 3 zile apoi a început cu tuse, muci, am fost la pediatru, tratament 7 zile dat cu koflet, fluimucil, olinth, laridep, nici o schimbare, am mers la orl, ne- a dat o crema nazala cu neomicina, 7 zile, koflet, zyrtec 5 picaturi seara, s-au ameliorat simptomele 3 zile, apoi au reapărut.Am făcut și radiografie la plămâni și exudat faringian, au ieșit bune. Am mers la medicul de familie ne -a dat tratament cu antibiotic augumentin, bromhexim, quixx pt nas, nici o schimbare.El încă tușește și ziua și noaptea, o tuse nici seaca, nici productivă, adică nu se rupe.Încotro sa ma îndrept către ce specialitate, ce as putea sa ii mai dau sa ii treacă.
1 comentarii
Buna ziua
Trebuie reconsiderata atitudinea vis-a-vis de viroze. Tusea reziduala, intr-o viroza banala, dureaza 3 sapt si chiar putin peste. Opriti-va din administrarea medicamentelor si recurgeti la bai de sare (inainte de culcare), ceai de cimbrisor cu lamaie si miere, multe...multe lichide (sucuri naturale, ceaiuri, compoturi, fructe zemoase, supe, iaurturi, apa plata ). Toti copii de colectivitate se confrunta cu rinite acute si rinofaringite acute in acest sezon. Este bine sa stiti acest lucru, caci se va repeta episodul prezent ori de cate ori revine in colectivitate. Sanatate !
Trebuie reconsiderata atitudinea vis-a-vis de viroze. Tusea reziduala, intr-o viroza banala, dureaza 3 sapt si chiar putin peste. Opriti-va din administrarea medicamentelor si recurgeti la bai de sare (inainte de culcare), ceai de cimbrisor cu lamaie si miere, multe...multe lichide (sucuri naturale, ceaiuri, compoturi, fructe zemoase, supe, iaurturi, apa plata ). Toti copii de colectivitate se confrunta cu rinite acute si rinofaringite acute in acest sezon. Este bine sa stiti acest lucru, caci se va repeta episodul prezent ori de cate ori revine in colectivitate. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9metrol la o fetita de 7 luni
- 3fetita 5 ani si 8 luni - dureri abdominale
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 11Nu se vindeca nasul
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 1copil diagnosticat cu raceala la plămâni
- 7vegetatiile adenoidiene
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 3raceala la copil
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 1Febra peste Zinnat
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 0Imunizare baiat in varsta de 5 ani cu sindrom down!
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 3Bebelus bronsita 3
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: