fetita mea (2 ani) raceste des
as dori si eu adresa unui medic homeopat.Fetita mea raceste f des, are 2 ani (intr-o saptamana). Am trecut de la amoxicilina, la augmentin, la zinat, si acum la azitromicina(pe care nu i-am dat-o. A luat de la cresa un virus, suntem la a 2-a saptamana de mucozitati purulente fara febra. Astept raspuns si de la alte mamaici.
Multumesc
Multumesc
3 comentarii
Avand in vedere ca sistemul imunitar al copiilor nu este complet dezvoltat, e normal ca ei sa raceasca mai des(copiii fac in jur de 6-10 raceli pe an). Important e cum se trateaza racelile, corect e sa nu ii indopi cu medicamente, se recomanda vitamina C, siropuri naturiste, aerosoli, lichide multe, alimentatie bogata in citrice si lactate, respectarea anumitor norme de igiena...Cu cat li se dau mai multe medicamente si in special antibiotice, cu atat urmatoarea raceala va fi mai greu de tratat...Cred ca ar fi util sa ceri parerea altui medic, de preferinta pediatru. Daca ai fost din Brasov ti-as fi recomandat un doctor extraordinar, care pune accent pe tratamentele naturiste/homeopate si recurge doar in ultima instanta la medicamente.
noi suntem din bucuresti, as dori un medic din zona.Am fost deja la unul dar nu mi-a facut o imresie prea grozava.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 1raceli repetate la copil 6 ani
- 9sirop imunitate
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 7vegetatiile adenoidiene
- 9raceala la bebe
- 7ii curge nasul de o luna
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 2raceala si tuse
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 2Bronsita bebe 1an
- 1rinofaringita
- 2Va rog sa îmi oferiți un răspuns
- 1Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede
- 1Tuse plină si nas care curge
- 0Tusea după raceala
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: