PROZAC in sarcina
Ajutati-ma cu un sfat, poate mai este vreo mamica care a luat PROZAC in timpul sarcinii, va implor un raspuns.
Multumesc
Multumesc
4 comentarii
Sarcina si alaptare
Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui medicament in timpul sarcinii la femeie. Evaluarea studiilor experimentale pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, in ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarea peri- si postnatale. Fluoxetina ar trebui folosita in timpul sarcinii numai daca este absoluta nevoie. Fluoxetina este excretata in laptele uman, deci trebuie administrata cu multa grija in cazul femeilor care alapteaza.
Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui medicament in timpul sarcinii la femeie. Evaluarea studiilor experimentale pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, in ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarea peri- si postnatale. Fluoxetina ar trebui folosita in timpul sarcinii numai daca este absoluta nevoie. Fluoxetina este excretata in laptele uman, deci trebuie administrata cu multa grija in cazul femeilor care alapteaza.
Intrebare:
- ai luat SAU vrei sa iei?
- la recomanarea dr.?
Cele bune,
- ai luat SAU vrei sa iei?
- la recomanarea dr.?
Cele bune,
Acum iau prozac si 'lucram" si la un copilas. Mi-e jena sa va spun ca uneori ma tem sa ies singura din casa, sa raman singura in casa doarece ma tem ca lesin sau mi se face rau, si uite asa ma chinui de cateva luni. In schimb acum de cand iau prozac la recomandarea medicului parca ma simt mai linistita. Ce ma fac daca raman insarcinata????? Imi doresc enorm inca un copilas. Va multumesc pentru gandurile voastre bune si pt raspunsuri
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 36e depresiv
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 4capsula de slabit la gravide
- 4Efectul metronidazolului asupra sarcinii
- 4AJUTOR!!am luat medicamente fara sa stiu ca sunt insarcinata
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 4medicamente in timpul sarcinii
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 0Nor Quin in sarcina ?
- 0suprax (cefixime) 400mg in primul trimestru de sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 1Sunt gravida!
- 1Valproat in sarcina
- 1Ajutor!! A luat cineva Albendazol in sarcina?
- 1Seroxat in sarcina
- 2Pastilele in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: