dostinex si cred ca sunt insarcinata...
urmez un tratament cu dostinex de 2 saptamani 1 tableta pe saptamana.cred ca am ramas insarcinata. ce sa fac?trebuie sa intrerup sarcina?va rog sa imi raspundeti ca sunt disperata. va multumesc
5 comentarii
Dostinex-ul este contraindicat in sarcina, insa durata de administrare a fost redusa. Efectuati mai intai o ecografie de confirmare a sarcinii.
pot pastra o sarcina daca in primele 4 saptamani am luat 2 pastile dostinex????daca da, ce investigatii ar trebui sa fac ca sa fiu sigura ca bebe e ok?eco?amniocenteza? va multumesc
Dostinex-ul are trecut in prospect faptul ca poate duce la cresterea tranzitorie a tensiunii arteriale in timpul sarcinii. Efecte teratogene (asupra fatului) nu sunt citate. Din sapt.11 de sarcina se poate face dublu test, care indica dacaexista vre-o afectare fetala - putin probabila.
E indicat sa ramai insarcinata in perioada in care iei dostinex sau e indicata abstinenta sexuala in perioada administtrarii acestui medicament?Va multumesc!
.Buna ziua, prima zi a menstruatiei a fost pe 24.07, iar eu am luat 4 pastile de tinidazol in data de 27.07 si alta doza de 4 pastile in data de 03.08. 2017. Pe data de 02.08 am avut act sexual cu sotul meu si atunci banuiesc ca am ramas insarcinata, imi afecteaza cumva bebelul. Sunt riscuri pentru bebe.
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si medicamentele
- 7roaccutane si sarcina
- 6cum imi poate afecta ureaplasma sarcina?
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 1radiografia si antibioticul in sarcina
- 1serlift in timpul sarcinii
- 1antibiotice in timpul sarcinii
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 0Nor Quin in sarcina ?
- 2antihipertensive in sarcina
- 1Biazol 10 mg poate fi utilizat in timpul sarcini?
- 1Sunt gravida!
- 0Va rog ajutatima
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 1Antibioticele afecteaza sarcina?
- 1Ajutor!! A luat cineva Albendazol in sarcina?
- 1Nitrofurantoină în sarcină!
- 2Pastilele in sarcina
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: