dostinex si cred ca sunt insarcinata...

urmez un tratament cu dostinex de 2 saptamani 1 tableta pe saptamana.cred ca am ramas insarcinata. ce sa fac?trebuie sa intrerup sarcina?va rog sa imi raspundeti ca sunt disperata. va multumesc
5 comentarii

Dostinex-ul este contraindicat in sarcina, insa durata de administrare a fost redusa. Efectuati mai intai o ecografie de confirmare a sarcinii.

pot pastra o sarcina daca in primele 4 saptamani am luat 2 pastile dostinex????daca da, ce investigatii ar trebui sa fac ca sa fiu sigura ca bebe e ok?eco?amniocenteza? va multumesc

Dostinex-ul are trecut in prospect faptul ca poate duce la cresterea tranzitorie a tensiunii arteriale in timpul sarcinii. Efecte teratogene (asupra fatului) nu sunt citate. Din sapt.11 de sarcina se poate face dublu test, care indica dacaexista vre-o afectare fetala - putin probabila.

E indicat sa ramai insarcinata in perioada in care iei dostinex sau e indicata abstinenta sexuala in perioada administtrarii acestui medicament?Va multumesc!

.Buna ziua, prima zi a menstruatiei a fost pe 24.07, iar eu am luat 4 pastile de tinidazol in data de 27.07 si alta doza de 4 pastile in data de 03.08. 2017. Pe data de 02.08 am avut act sexual cu sotul meu si atunci banuiesc ca am ramas insarcinata, imi afecteaza cumva bebelul. Sunt riscuri pentru bebe.
Multumesc
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 36e depresiv
- 2metronidazolul si sarcina
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 12Zanocin in sarcina
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 3Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
- 3Efectele distonocalmului in timpul sarcinii
- 6Pot pastra copilul? Voi naste un copil sanatos?
- 5lexotan in prima sapt sarcina-un medic va rog sa-mi raspunda
- 0Nor Quin in sarcina ?
- 0Intrebare pastila Arcoxia
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 1Valproat in sarcina
- 4doxicilina este periculoasa in sarcina
- 0Sarcina
- 1Antibioticele afecteaza sarcina?
- 0Zinnat 500 sarcina
- 0Spalaturi cu betadina in sarcina
- 1Sotret in sarcină
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina