Risc pentru copil
Incep cu inceputul: um-25 august 2009, acum sarcina 6 saptamani
Tratament cu Zanocin 400 mg 1 la 24 ore perioada 14.09-23.09.2009, chiar in a doua si a treia saptamana de sarcina, deci ce fac?
Prima data medicul a zis intrerupere, dar am vrut sa mai vad si alta opinie, merg saptamana viitoare la medic sa vad. Cine a mai fost in situatia mea va rog un raspuns!
Tratament cu Zanocin 400 mg 1 la 24 ore perioada 14.09-23.09.2009, chiar in a doua si a treia saptamana de sarcina, deci ce fac?
Prima data medicul a zis intrerupere, dar am vrut sa mai vad si alta opinie, merg saptamana viitoare la medic sa vad. Cine a mai fost in situatia mea va rog un raspuns!
5 comentarii
0
14-10-2009, ora 15:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Nu ştiu ce să vă spun, dar cu avortul nu sunt de acord, faceţi ce vă spune inima!!!
Toate cele bune şi un copil minunat... ;)))
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi un copil minunat... ;)))
Mister NICK;)
Multumesc pentru incurajare, de trei saptamani nu fac altceva decat sa ma documentez si am gasit 2 cazuri asemanatoare si copiii sunt bine, dar tratamentul si perioada sunt putin diferite, oricum suntem hotarati sa pastram bebelusul, cu voia celui de sus va fi totul bine, oricum voi merge la medic saptamana viitoare si voi pomeni de medicament abia dupa ce imi spune ce vede la ecograf, nu as vrea sa fie medicul influentat de tratamentul luat.
Am mai auzit si o alta parere: in primele 23 zile de sarcina medicamentele nu afecteaza bebelusul iar daca se intampla se produce avortul spontan in primele 6 saptamani. Acum am 7 saptamani si sper ca totul va fi bine, va tin la curent
Am mai auzit si o alta parere: in primele 23 zile de sarcina medicamentele nu afecteaza bebelusul iar daca se intampla se produce avortul spontan in primele 6 saptamani. Acum am 7 saptamani si sper ca totul va fi bine, va tin la curent
0
15-10-2009, ora 17:31
Felicitări pentru GÂNDIREA pe care o aveţi. Veţi fi o mamă exemplară. Mă bucur că v-aţi hotărât să păstraţi copilul - binecuvântarea de la Dumnezeu.
Şi da, aveţi enorm de multă dreptate, nu-i spuneţi medicului că aţi luat medicamentul, spuneţi-i după ce vă interpretează ecografia, pentru că după cum aţi spus şi dumneavoastră, sugestia negativă de cele mai multe ori determină o exprimare negativă şi/sau un răspuns negativ.
Toate cele bune, multe împliniri şi un copil minunat. Multă sănătate!!!
Mister NICK;)
Şi da, aveţi enorm de multă dreptate, nu-i spuneţi medicului că aţi luat medicamentul, spuneţi-i după ce vă interpretează ecografia, pentru că după cum aţi spus şi dumneavoastră, sugestia negativă de cele mai multe ori determină o exprimare negativă şi/sau un răspuns negativ.
Toate cele bune, multe împliniri şi un copil minunat. Multă sănătate!!!
Mister NICK;)
Am fost la medic, am facut prima ecografie si medicul a zis ca bebelusul e ok. Mi-a mai spus un lucru interesant pe care am inteles ca nu-l stiu toti medicii ginecologi si anume medicamentele luate cu 3 zile inainte de urmatoarea menstruatie daca afecteaza bebelusul atunci va actiona legea totul sau numic si pierzi sarcina, daca bebelusul e bine sarcina merge inainte.
Doar medicamentele luate cu trei zile inainte de menstruatie pot afecta bebelusul si pot apare diverse riscuri, in cazul meu m-a incurajat si a zis ca totul va fi bine si sa pastram bebelusul asa ca mergem inainte cu incredere ca va fi bine.
Doar medicamentele luate cu trei zile inainte de menstruatie pot afecta bebelusul si pot apare diverse riscuri, in cazul meu m-a incurajat si a zis ca totul va fi bine si sa pastram bebelusul asa ca mergem inainte cu incredere ca va fi bine.
0
28-10-2009, ora 15:30
Perfecttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dăruiască un copil pe măsură, iar pt. faptul că nu aţi renunţat la el aşa cum aţi fost sfătuită de alţi medici...veţi fi răsplătită şi mai mult, să fiţi sigură de acest aspect! Acum nu vă rămâne de facut decât să vă îngrijiţi, să vă odihniţi corespunzător, să nu faceţi efort, să aveţi o alimentaţie echilibrată şi să nu vă enervaţi + să vă rugaţi şi să-I mulţumiţi Lui Dumnezeu pentru acest dar. Toate cele bune şi multă lumină sufletească!
Mister NICK;)
Mister NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9ampicilina 500 mg si sarcina
- 36e depresiv
- 3medicamentele si sarcina
- 22 sarcini in 2 ani?
- 4capsula de slabit la gravide
- 5Analizele in timpul sarcinii. unii mi-au zis ca trebuie sa intrerup sarcina, alti sa repet analizele
- 9A luat careva Roaccutane si a nascut apoi? E sanatos copilul?
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 4ce riscuri sunt pentru bebe in ultima luna ?
- 0Gravida in saptamana 19 si am rujeola
- 1Prea multe antibiotice in sarcina ?
- 0suprax (cefixime) 400mg in primul trimestru de sarcina
- 3cefalexin in sarcina
- 13Albendazol in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 0Indometacin administrat gresit.
- 1Claritromicina / omeprazol/ ibuprofen in prima luna de sarcina
- 0TENOTEN in timpul sarcinii
- 1Ajutor!! A luat cineva Albendazol in sarcina?
- 0Nurofen in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina riscuri pentru bebelus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: