am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata

17-02-2014
susnea roxana
Nu este medic/terapeut
susnea roxana
am si eu o intrebare:pe 14 ianuarie am fost la un control deoarece nu imi venea si acea doctorita mia spus ca sunt racita la ovare si mi-a dat sa iau azibiot de 500mg cate o pastila la 24 de ore, flamexin 1 tableta de 2 ori pe zi, vitamina e, uriprev complex, ciclo-progynova si inca un fel de pastile dar nu mai stiu cum se numea.dupa ce am luat 21 de zile ciclo-progynova trebuia sa imi vina si dupa 7 zile sa incep alta cutie si nu mia venit si m-am dus la un control la alt medic pe data de 14 februarie si mi-a spus ca sunt insarcita in 6saptamani si 6 zile.poate afecta bebelusul acele pastile care le-am luat?am fost trimisa sa fac analizele de sange si o ecografie morfologica pe 25 martie dar stau cu stres pana atuci si as dori sa mai stiu si o parere de la alt medic pana voi face acea ecografie
4 comentarii
0
18-02-2014, ora 21:07
alinionut
Nu este medic/terapeut
alinionut
de unde esti? iti pot recomanda alt medic...
0
19-02-2014, ora 13:07
susnea roxana
Nu este medic/terapeut
susnea roxana
galati.am fost trimisa sa fac pe 25 martie ecografie morfologica 4d si acolo o sa imi spuna daca la afectat acele pastile sau nu dar pana atunci mai sunt cateva saptamani si stau cu grija.acea doctorita mia spus ca cercetatori la acele medicamente sp ca nu a afecta bebelusul da pana nu fac acea ecogafie stau cu inimia la gat si as fi vrut sa mai stiu si o alta parere
0
20-02-2014, ora 14:11
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Tratamentul pe care il urmati nu este cel potrivit, antibioticul si ciclo-progynova nu sunt benefice in cazul dumneavoastra. Totusi nu suntem de parere ca sarcina trebuie pastrata.

O zi buna!
0
21-02-2014, ora 15:59
susnea roxana
Nu este medic/terapeut
susnea roxana
dar nu am mai luat ciclo-progynova din data de 2 februarie.tebuia sa incep pe data de 9 alta cutie si daca am vazut ca nu mia venit nu am mai luat si m-am dus la un ginecolog pe 14 februarie.atuci mi sa spus ca sunt insarcinata si sa il pastrez sa fac analizele de sange si pe 25 sa ma duc la medlife la doamna doctor Gache si sa fac o ecografie morfologica si dupa ce fac aceasta ecografie sa vedem daca e sanatos mergem mai departe cu sarcina daca nu trebuie sa renunt.acum sper sa fie bn si deasta am intrebat pentru ca mai vreau sa stiu si alta parere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul