Algocalmin în a 3-a săptămână sarcina
Bună ziua. Nu am știut ca sunt însărcinată și în săptămână 3 de sarcina, zilele 9-12 după ovulație am luat 3 pastile de algocalmin. Ma îngrijorează ca ar putea afecta bebelle? Un medic ma poate ajuta cu un răspuns? Mulțumesc
3 comentarii
In acest document gasiti informatii cu privire la cazuri in care s-a utilizat algocalminul in sarcina.
https://www.ema.europa.eu/en/documents/referral/metamizole-article-31-referral-chmp-assessment-report_en.pdf
Nu pare sa existe un risc substantial de efecte teratogene.
https://www.ema.europa.eu/en/documents/referral/metamizole-article-31-referral-chmp-assessment-report_en.pdf
Nu pare sa existe un risc substantial de efecte teratogene.
Buna ziua, revin cu o problema. Deși din cauza unei hepatite 10 ani nu am avut voie sa raman însărcinată, acum un an am schimbat tratamentul și doctorița mi-a dat voie sa raman însărcinată. După un an de încercări, în fiecare luna cu dezamăgiri, acum am reușit sa raman, cel puțin asa cred, după o întârziere de 12 zile și 2 teste pozitive. Abia pe 29 am reușit sa fac o programare la doctor. Deșii pana acum mi-am dorit enorm un copil, acum nu pot sa ma bucur de loc, nu pot sa mănânc nimic pentru ca nu simt foame și nu pot sa dorm, deși sunt obosită, nu am putere deloc sa stau în picioare, nu am chef de nimic, atunci când reușesc sa adorm puțin visez și ma sperii și ma trezesc. Abia am reușit sa dorm 2-3 ore pe noapte. Mi-e ciuda pe mine ca nu sunt fericită și uneori îmi trece prin cap ca mai bine nu eram gravida. Nu înțeleg ce se întâmplă cu mine??!!! Va rog dacă a mai trecut cineva prin astfel de stări sa îmi răspundeți!!! Mulțumesc
Buna seara. Sunt insarcinata in 6 saptamani si in urma unei sangerari am mers la spital si am fist internata si m-i s-a administrat in decurs de 24 de ore 5 injectii cu nospa si algocalmin si 2 injectii cu diszepam de catre medicul ginecolog al spitalului. Va rog din suflet daca a mai patit cineva ca mine. Ce se v-a intampla cu copilul, ce efecte adverse v-a avea. Este prima mea sarcina si sunt extrem de speriata de acest tratament. Va rog daca poate cineva sa imi spuna ceva legat de acest lucru. Sunt ingrozita pentru sanatatea bebelusului. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intrebare despre Elevit si sarcina
- 3baneocin pudra in timpul sarcinii
- 3Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 10Antibiotice in sarcina
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 6Medicament tuse pt femei inscarcinate
- 24medicamente inceput de sarcina
- 0medicamente administrate in sarcina
- 2antihipertensive in sarcina
- 4am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata
- 2Tratament cu Doxicilina, Ciprofloxacina si Canesten ovule in sarcina.
- 1Sunt gravida!
- 4Azitromicina si preconceptia
- 18Iau Anxiar si Serlift - daca raman insarcinata pot naste un copil bolnav?
- 2Cervugid in timpul sarcinii
- 0Naldorex in sarcina
- 0Nolicin la începutul sarcinii
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: