Protruzia dintilor superiori se poate trata?
Buna ziua, am 27 de ani si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa imbunatatesc aspectul estetic al celor 4 incisivi superiori.
In imaginea urmatoare este exact ce am eu
http://imgur.com/a/0ETr8
Problema mea este doar de estetica si as vrea sa stiu daca se poate sa port aparat incognito, cat ar dura remedierea si cat costa.Va multumesc!
In imaginea urmatoare este exact ce am eu
http://imgur.com/a/0ETr8
Problema mea este doar de estetica si as vrea sa stiu daca se poate sa port aparat incognito, cat ar dura remedierea si cat costa.Va multumesc!
2 comentarii
Bună ziua, va trebui să vorbiți cu un ortodont și va trebui să mergeți la un consult specializat ca să vedeți ce se poate face
Din păcate doar cu o imagine nu se poate pune un diagnostic. Va va trebui un CT, o radiografie panoramica.
Durata unui tratament ortodontic poate fi și de câțiva ani. Depinde de la pacient la pacient. Şi costurile la fel.
Din păcate doar cu o imagine nu se poate pune un diagnostic. Va va trebui un CT, o radiografie panoramica.
Durata unui tratament ortodontic poate fi și de câțiva ani. Depinde de la pacient la pacient. Şi costurile la fel.
Buna seara,
Asa cum a spus si colega mea cel mai bine mergeti la un consult de specialitate. Din ce se observa in poza, aveti nevoie de aparat ortodontic. Ce fel de aparat? -> tot medicul ortodont va decide. La consultul initial puteti avea o radiografie panoramica in ocluzie, urmand mai apoi sa va zica medicul orotodont de ce alte investigatii trebuie sa faceti.
O seara buna.
Asa cum a spus si colega mea cel mai bine mergeti la un consult de specialitate. Din ce se observa in poza, aveti nevoie de aparat ortodontic. Ce fel de aparat? -> tot medicul ortodont va decide. La consultul initial puteti avea o radiografie panoramica in ocluzie, urmand mai apoi sa va zica medicul orotodont de ce alte investigatii trebuie sa faceti.
O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Aparat dentar
- 1Urgent ortodont
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 3Fibrom mucoasa bucala
- 8Dintii migrează în timpul tratamentului?
- 3Aparat dentar pentru un singur dinte
- 7Probleme ortodontice
- 2Muscatura adanca
- 2Ajutați-ma! Aparat ortodont sau nu la overjet protrusion ?
- 1E nevoie de aparat dentar ?
- 6Disjunctor activare
- 1Modificare fizionomie grava extragere premolari si aparat dentar
- 1Ocluzie inversă la un băiețel de 3 ani
- 1Elastice intermaxilare cum se pun corect?
- 1Trebuie schimbate obturatiile după îndepărtarea aparatului ortodontic?
- 1Disjunctor maxilar - lipsa aparitiei strungareata!
Mai multe informații despre: Malocluziile dentare Tratamentul ortodontic Aparatele dentare ortodontice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: