proteza totala cam cat ar costa?
buna ziua as dori si eu sa stiu cAM CAT AR COSTA O PROTEZA TOTALA mama mea mai are 2 -3 dinti si aceia foarte cariati care cred ca vor trebui inlaturati. nu dispunem de foarte multi bani si as dori sa stiu cam la cat trebuie sa ne asteptam si imi puteti spune si din ce material ar fi mai ieftin va multumesc
6 comentarii
buna ziua imi poti da mai multe detalii nanag??? multumesc
Este vorba de proteza totala de sus.+ in plus m-au costat extractiile.Proteza simpla acrilata. Dar l-a fiecare doctor sunt afisate preturile.In plus daca sunteti dintr-un oras cu facultate stomatologica va puteti aranja si numai proteza costa care e 4 milioane. E drept ca studenti invata dar sub observatia profesorilor.Cel putin asa mi-au spus in Cluj.
buna ziua, am si eu o rugaminte, daca poate cineva sa-mi dea un sfat.Am proteza totala de o luna de zile si atunci cand mananc se misca destul de tare, oare ar fi bine daca as folosi o pasta genFixodent, Protefix s.a. sau mai bine sa mai astept(am proteza numai de o luna).
Folositi cu incredere acest gen de produse. Va vor ajuta sa va adaptati mult mai repede cu proteza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Semiportelan sau acrilat?
- 4proteza scheletata
- 9mi-au cazut dinti din partea de sus in cativa ani
- 3despre proteze mobile
- 8durere cu proteza provizorie
- 6durere de la proteza fixa
- 4Protezare totala
- 1Proteze second hand
- 1Lucrare dentara - Portelan cu crom-nichel
- 4Lucrare dentara totala
- 1Proteza provizorie
- 1Durere de dinti
- 4Microproteza dentara
- 5Proteza cu croseta, sau totala ?
- 3Proteza dentara mobila pe 4 miniimplanturi -mandibula
- 2Am facut „mare” castig, nu ? proteza totala mobila nu-mi sta in gura nici 2 secunde
- 1Proteză dentara
- 1Proteza acrilica
- 4Lipire proteza scheletata
- 2Proteza scheletata
Mai multe informații despre: Protezele dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: