Proeminente pe partea superioara a penisului
De ceva vreme mi-au aparut niste proeminente pe partea superioara (capat), nu sunt sub piele, sunt la exterior, nu sunt rosii, na ma fac sa ma scarpin, nu imi dau nici un disconfort propriuzis; am citit de mai multe chestii: de negi si alte probleme, voi cam ce credeti? Cred ca au inceput sa apara de la o iritatie cauzata de un prezervativ...mai intai a fost o roseata scurta:o zi si acum astea, daca aceasta informatie este concludenta...
4 comentarii
Ideea e ca eu va intreb daca mai sunt si alti patiti pe aici, what to do?...Am mai vazut faza cu id-ul ala, dar pe mine ma intereseaza sa discutam subiectul aici astept un raspuns pluzibil si pe subiect...
Ar putea sa fie niste vegetatii veneriene, insa fara un examen clinic este mai greu de pus un diagnostic corect! Pentru discutii ar mai putea fi luate in calcul si alte afectiuni : chisturi sebacee, molluscum contagios, etc.
Dar exista si posibilitatea sa fie negi genitali, nu? Ca totusi de asta imi e frica cel mai mult.bnr ca de citit, am citit multe, dar acum ar mai fi inca o intrebare: urolog sau dermatolog?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1E mai sigur prezervativul?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 15sex fara prezervativ
- 52 prezervative sunt bune pt primul contact? :D
- 1despre prezervativ...si altele
- 4Metode contraceptive combinate sau locale?
- 6esecul prezervativului. va rog frumos sa ma lamuriti. multumesc!
- 1prezervativul ca si protectie?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 0Leziuni nedureroase pe capul penisului
- 9Sex cu prezervativ si fara
- 4Frica de sex..
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 2Marime prezervativ
- 0Problema piele penis
- 1Buna ziua, de cateva saptamani mi a aparut ceva putin mai jos de capul penisului
- 0Sa iau pastila?
Mai multe informații despre: Prezervativul leziuni pe penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: