de cateva zile, dupa fiecare act sexual observ ca niste julituri pe penis
buna...am si eu o problema...de cateva zile, dupa fiecare act sexual observ ca niste julituri pe pielea care imbraca capul, sangereaza si ma ustura.de asemenea pielea este si putin umflata.intr-o zi isi revine si nu mai am nimic, dar dupa actul sexual apare iar.ma poate ajuta careva cu vreun sfat?
4 comentarii
va rog sa imi raspundeti si mie.chiar nu stiu ce se intampla si de ce este asa...
pai, folosesti prezervativ sau nu? partenera e lubrefiata destul? pt k pot sa-ti apara de la lubrefiere incompleta... si femeile patesc asta, dar i s-a intamplat si partenerului meu
Cel mai probabil este o candidoza. Un tratament urmat concomitent de dv si de partenera dv ar fi de dorit, daca ipoteza se confirma. Confimarea presupune, insa, o analiza de laborator.
Daca nu aveti timp, chef si bani pentru analiza, exista un mod (ceva mai putin stiintific) prin care puteti verifica daca e de la Candida: folositi o crema numita MEDACTER. Daca dupa 30 de minute de la aplicarea cremei se amelioreaza usturimea, e Candida.
Daca nu aveti timp, chef si bani pentru analiza, exista un mod (ceva mai putin stiintific) prin care puteti verifica daca e de la Candida: folositi o crema numita MEDACTER. Daca dupa 30 de minute de la aplicarea cremei se amelioreaza usturimea, e Candida.
daca intradevar e candida, se poate trata cu MEDACTER?se poate vindeca complet, adica in masura sa nu mai apara?k am citit k ne nastem cu acesta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 2umflatura - basicuta pe penis
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 2roseata varful penisului ajutor !
- 3taietura pe penis
- 0Leziuni nedureroase pe capul penisului
- 1Pielea penisului are mici crapaturi
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 1Pete albe
- 1Semne pe capul penisului
- 0Semn ciudat pe penis