de cateva zile, dupa fiecare act sexual observ ca niste julituri pe penis
buna...am si eu o problema...de cateva zile, dupa fiecare act sexual observ ca niste julituri pe pielea care imbraca capul, sangereaza si ma ustura.de asemenea pielea este si putin umflata.intr-o zi isi revine si nu mai am nimic, dar dupa actul sexual apare iar.ma poate ajuta careva cu vreun sfat?
4 comentarii
va rog sa imi raspundeti si mie.chiar nu stiu ce se intampla si de ce este asa...
pai, folosesti prezervativ sau nu? partenera e lubrefiata destul? pt k pot sa-ti apara de la lubrefiere incompleta... si femeile patesc asta, dar i s-a intamplat si partenerului meu
Cel mai probabil este o candidoza. Un tratament urmat concomitent de dv si de partenera dv ar fi de dorit, daca ipoteza se confirma. Confimarea presupune, insa, o analiza de laborator.
Daca nu aveti timp, chef si bani pentru analiza, exista un mod (ceva mai putin stiintific) prin care puteti verifica daca e de la Candida: folositi o crema numita MEDACTER. Daca dupa 30 de minute de la aplicarea cremei se amelioreaza usturimea, e Candida.
Daca nu aveti timp, chef si bani pentru analiza, exista un mod (ceva mai putin stiintific) prin care puteti verifica daca e de la Candida: folositi o crema numita MEDACTER. Daca dupa 30 de minute de la aplicarea cremei se amelioreaza usturimea, e Candida.
daca intradevar e candida, se poate trata cu MEDACTER?se poate vindeca complet, adica in masura sa nu mai apara?k am citit k ne nastem cu acesta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp mi-au aparut niste pete rosii pe glandul, ca niste rani...
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 4Proeminente pe partea superioara a penisului
- 3Help.doar o parere, va rog
- 3Pielea penisului crapata, incretita
- 3taieturi pe penis si exfolierea pielii
- 2leziuni si senzatie de arsura pe scrot si penis
- 0Piele crapa penis
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 3Crăpături pe gland.
- 1Semne pe capul penisului
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 0Ajutati-ma - un fel de buba pe penis
- 0Mi-au aparut mici dungi rosii pe capul penisului...
- 1Penis cu infectie
- 1Adancituri pe capul penisului + poze
- 0Pete albe pe penis
- 1Buna ziua, de cateva saptamani mi a aparut ceva putin mai jos de capul penisului
- 0Mica fisura glandul penisului
Mai multe informații despre: leziuni pe penis