un sfat: am auzit ca prezervativele nu sunt sigure | Forumul Medical ROmedic

un sfat: am auzit ca prezervativele nu sunt sigure

08-11-2005
rotarudaniel2005
Nu este medic/terapeut
rotarudaniel2005
am avut contact sexual normal cu o prostituata cu prezervativ.am auzit ca prezervativele nu sunt sigure si mie frica ca poate am luat ceva.as vrea sa stiu ce analize trebuie sa fac si la ce cabinet medical ptr ca nu stiu unde sa ma duc.astept un raspun.va multumesc
4 comentarii
0
08-11-2005, ora 00:00
rotarudaniel2005
Nu este medic/terapeut
rotarudaniel2005
si inca ceva: am citit depsre bolile sexuale si pana acum nu am nici un simptom.doar ca lao luna de la contact mi-a aparut pe penis o umflatura ca un cos si ma gandesc ca poat e vreun semn de infectie.
0
10-11-2005, ora 00:00
rotarudaniel2005
Nu este medic/terapeut
rotarudaniel2005
de ce raspundeti asa greu?
0
17-11-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Consultati un medic dermatolog si faceti analize! Mergeti la CABINETUL DERMATO VENEROLOGIE din cadrul SPITALULUI din zona in care locuiti.
Cu consideratie, profesor doctor Anca Zbranca
0
28-04-2011, ora 01:27
Little butterfly
Nu este medic/terapeut
Little butterfly
Buna, am si eu o problema, am 15ani si am facut aseara cu pretenul meu un fel de sex, deci nu stiu cum sa va explic, el sia bagat penisul putin doar cat ca o atinso si o bagat putin dar nu o bagato de tot pentru ca nu lam mai lasat. Si sunt foarte ingrijorata pentru ca sunt virgina si nu stiu daca e ejaculat si daca pot ramane virgina.. Desi lam intrebat daca a ejaculat dar a zis ca nu.. Numai ca nu tare il cred si nu stiu cum sa pot simti daca a ejaculat sau nu. Va rog ajutatima.. Vreau sa stiu ce sa fac si daca pot ramane insarcinata??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: