Semne pe capul penisului
Buna ziua!
Pe la inceputului lui Februarie am fost la o prostituata si mi s-a rupt prezervativul.Zilele urmatoare am facut un teste rapid de boli cu transmitere sexuala la o clinica privata si conform testului nu am nicio boala. Din pacate clinica respectiva nu are in momentul de fata un medic cu care sa ma vad si care sa imi raspunda la intrebari asa ca am ramas cam panicat.
Pe capul penisului imi apar un fel de cicatrici. Unele arata ca o imbatranire a pielii sau ca niste riduri, altele arata ca si cum ar manca ceva din pielea penisului, in alte locuri arata fix asa cum arata pielea cand inca nu s-a refacut complet dupa o zgarietura..Mentionez ca nu ma jeneaza absolut nimic.
Ce ar putea sa fie ? Sa imi refac analizele in alta parte ?Sa merg mai bine la un urolog ?
Pe la inceputului lui Februarie am fost la o prostituata si mi s-a rupt prezervativul.Zilele urmatoare am facut un teste rapid de boli cu transmitere sexuala la o clinica privata si conform testului nu am nicio boala. Din pacate clinica respectiva nu are in momentul de fata un medic cu care sa ma vad si care sa imi raspunda la intrebari asa ca am ramas cam panicat.
Pe capul penisului imi apar un fel de cicatrici. Unele arata ca o imbatranire a pielii sau ca niste riduri, altele arata ca si cum ar manca ceva din pielea penisului, in alte locuri arata fix asa cum arata pielea cand inca nu s-a refacut complet dupa o zgarietura..Mentionez ca nu ma jeneaza absolut nimic.
Ce ar putea sa fie ? Sa imi refac analizele in alta parte ?Sa merg mai bine la un urolog ?
1 comentarii
Salut, si eu am ceva asemanator, o zona rosie neteda ca si cand ar manca ceva din piele sau dupa o zgarietura insa fara crapaturi.Ai aflat ce poate fi intre timp?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Rani pe penis si umflatura!!!
- 2crapaturi pe pielea penisului
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 2umflatura - basicuta pe penis
- 2Eruptie pe penis
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 1problema lovire penis
- 2roseata varful penisului ajutor !
- 0Crapaturi pe penis
- 0Leziuni nedureroase pe capul penisului
- 0Piele crapa penis
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 0Ajutati-ma - un fel de buba pe penis
- 0Mi-au aparut mici dungi rosii pe capul penisului...
- 1Penis cu infectie
- 0Am o problema legata de penis
- 0Pete albe pe penis
- 0Durere in zona genitala
- 1Leziune pe penis
Mai multe informații despre: leziuni pe penis