Polipi a nazala
Super de astm și rinita cronica. De 4-5 ani am probleme mari cu secțiile nazale. Acum am polipi și din cauza lor secrețiile nazale se scurg în gat, motiv pentru care noaptea ma trezesc speriata ca nu pot respira. Dimineață simt plămânii încărcați cu secreții. Am citi multe despre politica nazala și operații. As dori să-mi spuneți ce părere aveți despre radiofrecventa în cazul polipilor. Cam în cat timp s-ar reface polipii operați după aceasta metoda. Multumesc
1 comentarii
1 cauza polipilor ca si a astmului..este la nivelul tractului digestiv. alergiile digestive, intoleranta la anumite alimente, parazitii intestinali anume... intoxicatia organismului. din cauza digestiei proaste.duce
la incarcarea organismului cu toxine si de aici reactiile alergice si polipii
2 ca sa nu mai creasca polipii se REnunta in totalitate a tot ce este Lactate, mezeluri, dulciuri..s.a alimente alergene din comert
se fac cure de detoxifiere intense... si rezolvati si cu astmul si cu polipii
3 din punct de vedere ORL... Va interneti in clinica ORL..spital universitar..si acolo medicii stiu ce au de facut..si cu ce metoda
la incarcarea organismului cu toxine si de aici reactiile alergice si polipii
2 ca sa nu mai creasca polipii se REnunta in totalitate a tot ce este Lactate, mezeluri, dulciuri..s.a alimente alergene din comert
se fac cure de detoxifiere intense... si rezolvati si cu astmul si cu polipii
3 din punct de vedere ORL... Va interneti in clinica ORL..spital universitar..si acolo medicii stiu ce au de facut..si cu ce metoda
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48Polipi nazali si propusa spre operatie
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 15polipi, otita si pisici... Va rog, un raspuns!
- 1polipii nazali produc la copii stari de voma in gat
- 20am o fetita de 4 ani si 8 luni si a fost dianosticata cu polipi si amigdalite inflamate
- 11Polipi inflamati
- 0Eruptie cutanata, febra, secretii nazale.
- 1Despre polipi
- 6fornait care nu trece de vreo 2 luni
- 3Mucozităţi nazale cu sânge
- 4Mucozitati abundente la copii
- 2restabilirea auzului dupa polipi
- 2Secretii postnazale
- 3Secretii nazale
- 8Prednison pt copii
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 1Sinuzita
- 1Miros urata in nas(zici ca am usturoi)
- 2Polipi nazali
- 2Vegetaţii adenoide la adult
Mai multe informații despre: polipul nazal polipii nazali polipoza nazala secretiile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: