Curge nasul la copil 1 an si 9 luni
Buna Ziua. Băiatului meu de 1 an si 9 luni ii curge nasul de o săptămână. I am dat aerius, prospan, laridep si vibrocil, tratament prescris de pediatru. Ii scot mereu cu batista bebelusului si ser fiziologic. Nu are alte simptome. Cum scăpăm de muci?
2 comentarii
Buna seara
Ati folosit deja 7 zile de medicamente pt rinita. Ar fi bine sa va rezumati doar la a-i sterge nasul copilului, a-i asigura atmosfera umeda in camera in care doarme, precum si un aport mai bogat de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale). Sanatate !
Ati folosit deja 7 zile de medicamente pt rinita. Ar fi bine sa va rezumati doar la a-i sterge nasul copilului, a-i asigura atmosfera umeda in camera in care doarme, precum si un aport mai bogat de lichide (ceaiuri, supe, compoturi, sucuri naturale). Sanatate !
buna seara. am un baietel de 5 ani care raceste foarte des.nas infundat, mucozitati si tuse productiva.acum 2 luni medicul de familie mi a prescris pt rosu in gat klacid si dupa o saptamana la recontrol a zis ca nu mai are nimic nici in gat nici pulmonar, doar ca dupa o saptamana si jumate copilul a inceput din nou sa tuseasca de data asta medicul pediatru l a consultat si l a gasit pulmonar i am dat 2 sticlute de zinnat la recomandarea medicului.este posibil sa fi ramas cu ceva la plamani pt ca inca mai tuseste si cateodata se aude un harait la plamani? si ce aerosoli pot sa i fac inafara de respisun?mentionez ca i am dat si siropuri de tuse; fluimucil, eurespal, rinathiol fara prea mare efect.multumesc mult !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Secretie nazala si salivare abundenta
- 4secretii nazale copil special seara
- 1tuse si mucisori
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 0muci dupa operatie de polipi
- 2secretie nazala
- 2Secretie nazala suspecta
- 4Lichid galben
- 0bebe 11 luni cu mucisori se poate face vaccin??
- 17Secretii postnazale vascoase
- 3Nas infundat si care curge
- 2Mucisori galbeni copil 1an si 8 luni
- 12Probleme dupa operatie !
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 3Fara miros si gust? Se poate?
- 0Mucisori bebelusi 12 saptamani
- 1Probleme rinoree severa
- 7Scurgeri nazale transparente, gura uscata
- 0Bebe 2 luni tuse și secreție nazala
- 0Mucii in exces
Mai multe informații despre: secretiile nazale muci la copil