probleme sau boala?
As incepe cu copilaria care nu a fost foarte frumoasa. Adica tatal era sever si cred ca mi a afectat personalitatea. (sa fiu mai explicita trebuia la ora 8 seara sa fiu in casa, in vacante probleme sa " nu ramai muncitoare").
Acum sunt casatorita, am un copil dar plang foarte usor, cateodata mi se spune ca fac criza de isterie, adica daca nu imi place ceva reactionez plangand. In plus in ultima vreme am inceput sa uit ce am facut in urma cu cateva zile.
Am fost la un pshihiatru dar mi s a spus ca asa este constituita personalitatea mea, mult prea sensibila. Ce sa ma fac? trebuie sa va mai spun ca mama mea a avut hemoragie subarahnoidiana.
Va multumesc
Acum sunt casatorita, am un copil dar plang foarte usor, cateodata mi se spune ca fac criza de isterie, adica daca nu imi place ceva reactionez plangand. In plus in ultima vreme am inceput sa uit ce am facut in urma cu cateva zile.
Am fost la un pshihiatru dar mi s a spus ca asa este constituita personalitatea mea, mult prea sensibila. Ce sa ma fac? trebuie sa va mai spun ca mama mea a avut hemoragie subarahnoidiana.
Va multumesc
3 comentarii
Eu cred ca ar trebui sa mergeti sa vedeti un psiholog;est posibil ca problemele dumneavoastra sa nu fie de natura patologica si sa se rezolve cu ajutorul unui psiholog bun.
Eu cred ca ar trebui sa mergeti sa vedeti un psiholog;est posibil ca problemele dumneavoastra sa nu fie de natura patologica si sa se rezolve cu ajutorul unui psiholog bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 9Ajutor: m-am nascut intr-un corp gresit!
- 11sufar din cauza bolii mele
- 6Cum sa procedez - comportament agresiv
- 3cum s-o ajut sa se schimbe, sa vada lucrurile altfel, sa fie mai calma?
- 3Ce sa fac sa dau jos 4-5 kg cat mai rapid?
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 7Imi vine sa urlu, sa plang si apoi sa rad...
- 10Nehotarirea
- 11Va rog frumos, ajutati-ma! boala sau o tubulare de comportament
- 11deznadejdea, lipsa increderii de sine si trecerea de la o stare la alta
- 10Viata mea s-a schimbat
- 10singura...
- 11M-am dedicat ei si am ramas fara prieteni
- 5Tulburare psihica
- 11Obsesie aspect fizic, grav!
- 0Tulburarea de somatizare
Mai multe informații despre: Personalitatea Isteria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: