probleme sau boala?
As incepe cu copilaria care nu a fost foarte frumoasa. Adica tatal era sever si cred ca mi a afectat personalitatea. (sa fiu mai explicita trebuia la ora 8 seara sa fiu in casa, in vacante probleme sa " nu ramai muncitoare").
Acum sunt casatorita, am un copil dar plang foarte usor, cateodata mi se spune ca fac criza de isterie, adica daca nu imi place ceva reactionez plangand. In plus in ultima vreme am inceput sa uit ce am facut in urma cu cateva zile.
Am fost la un pshihiatru dar mi s a spus ca asa este constituita personalitatea mea, mult prea sensibila. Ce sa ma fac? trebuie sa va mai spun ca mama mea a avut hemoragie subarahnoidiana.
Va multumesc
Acum sunt casatorita, am un copil dar plang foarte usor, cateodata mi se spune ca fac criza de isterie, adica daca nu imi place ceva reactionez plangand. In plus in ultima vreme am inceput sa uit ce am facut in urma cu cateva zile.
Am fost la un pshihiatru dar mi s a spus ca asa este constituita personalitatea mea, mult prea sensibila. Ce sa ma fac? trebuie sa va mai spun ca mama mea a avut hemoragie subarahnoidiana.
Va multumesc
3 comentarii
Eu cred ca ar trebui sa mergeti sa vedeti un psiholog;est posibil ca problemele dumneavoastra sa nu fie de natura patologica si sa se rezolve cu ajutorul unui psiholog bun.
Eu cred ca ar trebui sa mergeti sa vedeti un psiholog;est posibil ca problemele dumneavoastra sa nu fie de natura patologica si sa se rezolve cu ajutorul unui psiholog bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imprumutul frecvent de bani, boala psihica ?!
- 13probabil nu am nimic
- 9ma simt vinovata pentru tot ce ma inconjoara
- 72De 3 luni nu am chef de nimic, sunt asa un pic tulbure
- 5visez o alta personalitate, parca ar fi real
- 5face fata din ce in ce mai greu diverselor somatizari, fricii de moarte, anxietatii... recomandare
- 9Probleme de natura psihica, cred?!
- 7Nehotarirea
- 6Crize nervoase si amenintari!
- 10singura...
- 4Construirea unui caracter puternic
- 5Tulburare psihica
- 10Senzatie de minte tulbure
- 3problema psihica, rog a mi se da un sfat !!!!
- 8Intrebare care as dori sa fie raspunsa de un neurolog sau medic psihiatru
- 7mi-am dat seama ca intru intr-un fel de transa
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
Mai multe informații despre: Personalitatea Isteria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: