Probleme respiratorii si insuficienta cardiaca
De 4 luni ma chinui cu respiratie proasta am rinita cronica hipertrofica deviatie de sept si sinuzita cronica ideea e ca atunci cand se infunda nasum nu pot trage aer in piept nici pe gura diagnosticul la ecocord insuficienta mitrala gr1 si insuficienta tricuspida gr 1 am facut 20 de ani sport de performanta si nam a ut nici un fel de problema iar acum uneori resimt dureri sternale si apasari in stern ce ma deranjeaza la inspir e ma sperie insa e ca la orl miau spus ca nu este de la nas ci ca ar fi de ma inima totusi urmeaza sa fac o operatie de deviatie de sept si sinuzita cu anestezie generala ce o sa dureze ceva
3 comentarii
Marea problema e ca nasul infundat imi da senzatii ciudate iar cand am durere de stern si apasare in pipept nu pot inspira sa fie de la inima situatia?astept sfaturi multumesc
Buna, din proprie experienta iti spun k nasul infundat da apasare in piept, o reapiratie proasta pe nas duce la insuficienta cardiaca, palpitatii, tahicardie si probl cu plamanii, gat, raguseala.. Eu am suferit o intervenție de rinoplastie si deviatie sept, care, din pacate nu a fost reușita functional, simteam k ma sufoc dupa interventie, am fct tot felul de analize, m am pricopsit și cu un astm dupa luni de respirat in chin, am fct CT si de toate... fa ti ecografie la inima, consulta un ORL ist chirurg, si spirometrie e indicata la aceste simptome. Mare atentie la cine te operezi, mie mi a nenorocit viata dr asta "profesionist, la doar 29 ani cand imi planuiam familie, copil, nici acum nu am scapat de senzația de sufocare dupa alte 2 intervenții, documenteaza te f bn asupra dr la care te operezi
Chiar dr orl ist mi a zis ca senzația de piept infundat vine de la nas.. sunt 3 posibilitati, nas, inima, plamani, e bn sa te controlezi la toate, fa un CT, un Rmn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17probleme in respiratie!
- 5O fi anxietate?
- 6durere de spate partea dreapta sus..sunt foarte speriata:((
- 6renuntarea la cortizon - efectele tratamentului homeopat
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 9rino sinuzita si deviatie de sept
- 8Operatie cornete cu laser
- 3rinoplastie+deviatie de sept
- 6Faringe sau laringe iritat? Nu intra aerul
- 13Nas infundat
- 3Lipsa de aer la inghitirea alimentelor
- 6cit timp se tine masca pe fata ptr aerosoli ?
- 3am fost diagnosticata cu rinosinuzita cr, amigdale hipertrofice, deviatie de sept, hipertrofie corne
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1Dificultate respiratie
- 3Nara infundata dupa operatie
- 2CT sinusuri aerice craniene
- 0Cardiolog bun Bucuresti/insuficienta cardiaca
- 6Insuficienta respiratorie cu o flegma parca lipita in gat
- 1Simptome ciudate
Mai multe informații despre: Insuficienta cardiaca Insuficienta respiratorie Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: