Intrebare problema respiratorie
Cand eram mai mic mi s-a spus ca am 'polipi' insa din cauza unor probleme personale nu am mai reusit sa mai ajung la medic pentru a face o operatie pentru scoaterea lor. Insa acum am 22 de ani sunt sportiv si m-a cam deranjeaza faptul ca nu pot respira decat pe gura si foarte putin pe nas si as vrea sa merg acum sa-mi rezolv aceasta problema insa am cateva nedumeriri:
1.Ce implica o astfel de operatie?
2.Care este timpul de recuperare(eu avand un concurs important prin aprilie si nu prea as vrea sa lipsesc foarte mult de la antrenamente)?
3.Exista anumite proceduri care ar fi mult mai non invazive pentru corpul meu si refacerea ar fi mai rapida?
4.Faptul ca respir doar pe gura poate afecta perfomanta mea in ceea ce priveste alergarea si rezistenta?
1.Ce implica o astfel de operatie?
2.Care este timpul de recuperare(eu avand un concurs important prin aprilie si nu prea as vrea sa lipsesc foarte mult de la antrenamente)?
3.Exista anumite proceduri care ar fi mult mai non invazive pentru corpul meu si refacerea ar fi mai rapida?
4.Faptul ca respir doar pe gura poate afecta perfomanta mea in ceea ce priveste alergarea si rezistenta?
1 comentarii
numai un medic ORL. din clinica ORL..spital Universitar..
dupa ce face examen ORL, endoscopie nazala
o sa.ti spuna daca mai sunt polipi si cat dureaza operatia sau daca deja este o deviatie de sept.. si e alta operatie
dupa ce face examen ORL, endoscopie nazala
o sa.ti spuna daca mai sunt polipi si cat dureaza operatia sau daca deja este o deviatie de sept.. si e alta operatie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ma doare foarte tare in zona omoplatului..
- 10Wheezing recurent
- 12rinoplastie - nu pot respira normal pe nas
- 20De vreo 2-3 luni am interiorul gatului uscat si gura la fel.
- 2respiratie greoaie
- 8lipsa aer
- 5Probleme de respiratie
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 24Cand doarme respira pe gura
- 8am nevoie de un sfat: durere de inima si insuficienta respiratorie
- 6insuficienta respiratorie, astm bronsic
- 1nu pot respira.. am o tuse seaca care nu mai trece
- 1Dificultate in respiratie!
- 2Pneumonie - am rămas cu o durere de plămâni destul de deranjanta și o dificultate la respirare
- 3Respiratie grea zilnica
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 2Nu pot respira profund
- 2Va rog ajutati-ma cu ceva remedii naturiste, simt ca nu respir cum trebuie
- 0Respirație foarte grea!
- 5Respirație dificila de la creier/psihic?
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: