Probleme psihice ! tulburare anxioasa si episod depresiv (de vreo 10 ani )

12-08-2020
ionica17
Nu este medic/terapeut
ionica17
Am fost diagnosticat cu tulburare anxioasa, si episod depresiv (de vreo 10 ani )Problema este ca am luat tot felul de medicamente si de degeaba.Ele ar fi urmatoarele:cipralex, seroxat, rivotril, brozamapean, depakine, anxiar, venaflanxina si nici una dintre acestea nu si au făcut efectul.In momentul de față nu mai lucrez deoarece ma simt destul de rau.A început să imi fie teama sa mai ies afara din casa (asta e de vre-o 2 ani), dar acum sa agravat cand ma întâlnesc cu oameni pe strada imi creste anxietatea foarte tare, de ma ia greața.Tot timpul am ochii ca plansi, ma deranjează rau ochii, si o tristețe foarte apăsătoare din cauza anxietatii pe care o simt.Abia mai ies din casa sa imi iau ceva de mâncare (tratamentul l-am întrerupt de vre-o 8-9 luni, deoarece nu isi făcea efectul deloc ).Cred ca am si fobie sociala, m-as face atat de mic sa nu ma mai vada nimeni...Ce as putea face?!
5 comentarii
0
12-08-2020, ora 14:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua, ar fi extraordinar dacă ați putea să discutați cu un psihoterapeut.
Exista lucruri, tehnici, care pot aduce beneficii importante, în afara de medicatie
1
12-08-2020, ora 14:35
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Alături de medicație, psihoterapia aduce rezultate mai bune și mai rapide. Luați legătura cu un psihoterapeut și urmați un program complet de psihoterapie.
1
13-08-2020, ora 17:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati Sertralina dar aveti rabdare cu tratamentul cateva luni. Nu renuntati la el.
0
13-08-2020, ora 21:33
ionica17
Nu este medic/terapeut
ionica17
Am luat si Sertralina (zoloft) vreo două luni, dar cand ma întreba medicul cum ma simt, si eu spuneam ca nu ma simțeam bn după el...medicul mi-l schimba imediat cu altu.Atunci imi spunea " hai sa mai incercam si cu altu, si spunea pe ala l-ai avut ?! ", nici el nu mai știa pe care sa mi-l prescrie.Acum cativa ani mi-a dat asentra ( era alt medic) si chiar mi-am revenit multa vreme.Mi-a dat si acest medic dar nu si-a mai facut efectul de atunci...poate trebuia xanax?!
1
14-08-2020, ora 07:26
Psihologie, București
Medicația nu rezolvă adevăratele cauze, ci simptomele. Așa cum v-am mai spus e nevoie și de psihoterapie ca să puteți elimina cauzele care produc tulburarea, precum și factorii care o mențin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul