Probleme Premolar 1

18-04-2014
galbe90
Nu este medic/terapeut
galbe90
Buna ziua!Nu sunt adeptul intrebarilor legate de stomatologie pe forumuri ci mai de graba ma duc la stomatolog direct.Momentan nu sunt in Bucuresti si am cateva probleme cu un premolar si anume:de vreo 2-3 zile simt o durere la nivelul maxilarului deasupra premolarului 1; gingia nu ma doare deloc si nu sângereaza la periaj;simt ca si cum mi s-ar fi umflat toata falca deasupra premolarului si pe deasupra simt disconfort cand aplic presiune pe zona aceasta.Disconfortul are vreo 2-3 cm. de la pomete in jos.Premolarul este destul de cariat insa nu am mai avut probleme cu el si nici nu m-a durut vreodata.Am observat astazi ca disconfortul sa cedeze daca aplic presiune o durata mai mare insa revine la fel de repede.Ce as putea sa iau pana ma intorc in Bucuresti la stomatolog(avand in vedere ca e si sarbatoare).Am luat un ibuprofen 400 pentru ca ma durea capul si am simtit ca ma mai lasa...are vreo treaba sau e efectul placebo?
Multumesc anticipat pentru pareri!
1 comentarii
0
18-04-2014, ora 20:42
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Dupa descrieri, pare o leziune( "infectie" ) la varful dintelui, pentru care cel mai corect este un drenaj dentar si un tratament de canal corespunzator. Antiinflamatoare tip ibuprofen sunt in regula, mai reduc inflamatia locala si simptomatologia( nu, nu e placebo), dar nu trateaza cauza. Comprese reci pe obraz, in dreptul premolarului si un dentist bun sunt recomandate. Poate fi nevoie si de antibiotic, dar trebuie vazuta situatia. Sarbatori fara dureri sa fie!:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul