O mica problema.

Am si eu o problema...atunci cand penisul se afla in stare flasca pot feri pielea si sa-i scot capul afara :-s.Dar dupa ce se intareste acest lucru devine imposibil.Care ar fi problema?
10 comentarii

ai mai facut dragoste cu cineva?daca nu astai problema, ca asta stiu si eu

Postul l-am facut inainte sa fac dragoste...eram virgin iar acum am facut si problema persista.

cred ca ai nevoie de o circumcizie... ar trebui sa te vada un doctor... cati ani ai?

ar fi trebuit sa iti pui problema asta maidemult...
sfatul meu e sa vorbesti sincer cu ai tai, ca e mai bine sa ai pe cineva alaturi cand mergi la un doctor, ca doar numai ei stiu ce e de facut :D
pe mine ma intrebat un fost profesor de treaba asta, ca sunt destui barbati cu problema asta... si mia explicat ce e de facut...
trebuie sa mergi la un doctor... daca nu e nevoie de operatie, o sa iti dea niste uleiuri sa te ungi, ca sa alunece pielea mai usor, si cu timpul se intinde...
;)
sfatul meu e sa vorbesti sincer cu ai tai, ca e mai bine sa ai pe cineva alaturi cand mergi la un doctor, ca doar numai ei stiu ce e de facut :D
pe mine ma intrebat un fost profesor de treaba asta, ca sunt destui barbati cu problema asta... si mia explicat ce e de facut...
trebuie sa mergi la un doctor... daca nu e nevoie de operatie, o sa iti dea niste uleiuri sa te ungi, ca sa alunece pielea mai usor, si cu timpul se intinde...
;)

Asa am fost la medic si acesta mi-a spus ca pielea se va largi cu timpul sa nu-mi fac griji, , , dar deja am facut si al 4-lea contact sexual dintre care unul fara prezervativ iar problema persista.

te deranjeaza in timpul contactului sexual???

Da unpic ma deranjeaza...dar am impresia k incepe sa se duca...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 2innegrirea penisului?
- 3umflatura la baza penisului
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 8cos la baza penisului
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 3intrebare piele penis
- 4capul penisului rece
- 3Am nevoie de ajutor. Problema penis.