Scurgeri din penis

16-04-2009
Igorash
Nu este medic/terapeut
Igorash
Bună ziua, am 21 ani, vreo 5 zile în urmă a început să-mi apară scurgeri din penis, foarte puţine, nu am alte simptome (mâncărimi, dureri, etc..) doar aceste scurgeri. Ultima dată am avut contact sexual cu aproape 2 săpt. în urmă cu prietena mea care a avut relaţii doar cu mine (eu am fost primul la ea) şi totodată mereu foloseam prezervativul. Dar am mai avut cu o altă fată cu o lună în urmă (sex oral). Deja a 4 zi iau antibiotice "Tinidazol" câte 4 pastile pe zi. Ceva modificări sunt. Îmi daţi vă rog frumos vreun sfat? Sau să-mi spuneţi cam ce boală pot avea?
8 comentarii
0
19-04-2009, ora 19:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa ai o usora infectie, sau o reactie alergica la prezervativ, oricum, acum, ca iei tratament, nu mai are importanta.Dar daca nu-ti trece dupa terapie e bine sa mergi la urolog si sa faci un examen al secretiei uretrale.Numai bine!
0
20-04-2009, ora 10:43
Igorash
Nu este medic/terapeut
Igorash
ms mult Doamna Doctor :) aproape mi-a trecut :)
0
28-10-2009, ora 12:26
rpd
Nu este medic/terapeut
rpd
Si eu am aceiasi problema, de 4 zile am niste scurgeri rare (de 2-3 ori pe zi maxim) si nu foarte abundente, de lichid incolor, fara miros, nu este inflamat, mancarimi putine deocamdata. Imi puteti spune si mie ce as putea sa fac, cu ce as putea sa ma tratez? Ce ar putea fi?
0
28-10-2009, ora 12:29
rpd
Nu este medic/terapeut
rpd
Agaug faptul ca am avut acum 2 saptamani parte de un sex oral, credeti ca au vreo legatura aceste simptome?
0
09-03-2010, ora 13:59
marianonicolae
Nu este medic/terapeut
marianonicolae
Buna ziua, am 46 de ani si am avut scurgeri de lichid spermal in cantitate mica, dupa ce am urinat.Ce ar putea fi?
0
18-08-2012, ora 19:54
Empfindliche
Nu este medic/terapeut
Empfindliche
Buna ziua.Am si eu o problema similara numai ca e putin diferita.Am usturime pe canalul interior al penisului cand urinez, iar inca o chestie este prezenta unor scurgeri cu miros urat.Va rog frumos daca sunteti amabila sa imi spuneti ce am patit.
Multumesc.
0
23-08-2012, ora 20:35
Simo36
Nu este medic/terapeut
Simo36
Buna ziua.Am făcut secretie vaginala si am următorul rezultat.Rare PMN, moderat frecvente celule epiteliale, frecvente bacili Gram pozitive lungi, granulati, izolate, in diplo si laturi scurte.Flora fără semnificative patogena. Va rog frumos sa mă ajutati pentru interpretarea acestor analize.Va multumesc.
0
30-08-2012, ora 12:17
skyppe99
Nu este medic/terapeut
skyppe99
Buna ziua.. am si eu o preoblema am 15 ani si am niste scurgeri pe capul penisului cu miros neplacut si culoare alba...vreau si eu un raspuns...este urat si jenant:((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •