Scurgeri din penis
Bună ziua, am 21 ani, vreo 5 zile în urmă a început să-mi apară scurgeri din penis, foarte puţine, nu am alte simptome (mâncărimi, dureri, etc..) doar aceste scurgeri. Ultima dată am avut contact sexual cu aproape 2 săpt. în urmă cu prietena mea care a avut relaţii doar cu mine (eu am fost primul la ea) şi totodată mereu foloseam prezervativul. Dar am mai avut cu o altă fată cu o lună în urmă (sex oral). Deja a 4 zi iau antibiotice "Tinidazol" câte 4 pastile pe zi. Ceva modificări sunt. Îmi daţi vă rog frumos vreun sfat? Sau să-mi spuneţi cam ce boală pot avea?
8 comentarii
E posibil sa ai o usora infectie, sau o reactie alergica la prezervativ, oricum, acum, ca iei tratament, nu mai are importanta.Dar daca nu-ti trece dupa terapie e bine sa mergi la urolog si sa faci un examen al secretiei uretrale.Numai bine!
ms mult Doamna Doctor :) aproape mi-a trecut :)
Si eu am aceiasi problema, de 4 zile am niste scurgeri rare (de 2-3 ori pe zi maxim) si nu foarte abundente, de lichid incolor, fara miros, nu este inflamat, mancarimi putine deocamdata. Imi puteti spune si mie ce as putea sa fac, cu ce as putea sa ma tratez? Ce ar putea fi?
Agaug faptul ca am avut acum 2 saptamani parte de un sex oral, credeti ca au vreo legatura aceste simptome?
Buna ziua, am 46 de ani si am avut scurgeri de lichid spermal in cantitate mica, dupa ce am urinat.Ce ar putea fi?
Buna ziua.Am si eu o problema similara numai ca e putin diferita.Am usturime pe canalul interior al penisului cand urinez, iar inca o chestie este prezenta unor scurgeri cu miros urat.Va rog frumos daca sunteti amabila sa imi spuneti ce am patit.
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua.Am făcut secretie vaginala si am următorul rezultat.Rare PMN, moderat frecvente celule epiteliale, frecvente bacili Gram pozitive lungi, granulati, izolate, in diplo si laturi scurte.Flora fără semnificative patogena. Va rog frumos sa mă ajutati pentru interpretarea acestor analize.Va multumesc.
Buna ziua.. am si eu o preoblema am 15 ani si am niste scurgeri pe capul penisului cu miros neplacut si culoare alba...vreau si eu un raspuns...este urat si jenant:((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 30bubite pe penis
- 4o problema de 1 an: bubite pe penis
- 8scurgeri penis excitare
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 22Usturime penis
- 7penis inclinat in partea stanga
- 4sangerari ale penisului
- 4Negi genitali
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 0iritatie pe penis
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 1pielea penisului alba
- 0Usturime penis
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 7Problema de natura sexuala
- 1Marime penis
Mai multe informații despre: Penisul scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: