-Cosuri- pe penis!

Buna ziua, am 18, am si eu o problema, am observat ca de vreo 2 ani am pe pielea penisului 3 "cosuri", ieri (9-02-2009) am facut baie si am decis sa incerc sa "storc" unul dintre ele, l-am stors si nu mai are capul alb, dar a ramas ca un fel de cos numai ca e rosu, celelalte 2 am incercat sa le storc si nu a iesit nimic, ele sunt rosi, aceste "cosuri" se vad doar atunci cand imi "belesc"penisul. Precizez ca nu am avut nici un contac sexual pana acum.E o boala?sau din ce cauza mi-au aparut?Va multumesc mult:)
5 comentarii

Am uitat sa scriu in postul de sus, nu ma dor sau altceva dar ma deranjeaza din punct de vedere estetic.Va multumesc

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?macar cu niste sfaturi

pe penis se afla piele, la fel ca pe fata si deopotriva ca pe tot corpul
pe fata n-ai avut cosuri? pe spate sau pe piept n-ai avut niciodata cosuri, sau pe picioare, pe fund? cosurile apar datorita transpiratiei, mizeriei, prafului, unor iritatii etc
cred ca ti-au si trecut deja
pe fata n-ai avut cosuri? pe spate sau pe piept n-ai avut niciodata cosuri, sau pe picioare, pe fund? cosurile apar datorita transpiratiei, mizeriei, prafului, unor iritatii etc
cred ca ti-au si trecut deja

am fost la doctor si a zis ca am papilo nu stiu cum...ca nu am inteles prea bine.mi-a pus pe ele o substanta incolora dar tot nu mi-au trecut, sau "ameliorat"dar nu au trecut, ma duc dupa sarbatori iar, a zi ca nu e ceva periculos, a mai spus ca puteam sa le concatez de la un WC public...oricum va multumesc de ajutor;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 4penisul meu in erectie este curbat in jos!
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 12rana penis
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 10dezvirginare ori ba
- 4se jupeste capul penisului
- 14Probleme cu penisul
- 1ceva galben si urit mirositor la capul penisului
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 3piele lipita de gland
- 1Ata penisului
- 2Bubita pe penis (poze)
- 0Problema penis
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 3Cos si mancarimi
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 3Un fel de coș pe penis
Mai multe informații despre: Penisul cosul pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: