-Cosuri- pe penis!
Buna ziua, am 18, am si eu o problema, am observat ca de vreo 2 ani am pe pielea penisului 3 "cosuri", ieri (9-02-2009) am facut baie si am decis sa incerc sa "storc" unul dintre ele, l-am stors si nu mai are capul alb, dar a ramas ca un fel de cos numai ca e rosu, celelalte 2 am incercat sa le storc si nu a iesit nimic, ele sunt rosi, aceste "cosuri" se vad doar atunci cand imi "belesc"penisul. Precizez ca nu am avut nici un contac sexual pana acum.E o boala?sau din ce cauza mi-au aparut?Va multumesc mult:)
5 comentarii
Am uitat sa scriu in postul de sus, nu ma dor sau altceva dar ma deranjeaza din punct de vedere estetic.Va multumesc
Chiar nu ma poate ajuta nimeni?macar cu niste sfaturi
pe penis se afla piele, la fel ca pe fata si deopotriva ca pe tot corpul
pe fata n-ai avut cosuri? pe spate sau pe piept n-ai avut niciodata cosuri, sau pe picioare, pe fund? cosurile apar datorita transpiratiei, mizeriei, prafului, unor iritatii etc
cred ca ti-au si trecut deja
pe fata n-ai avut cosuri? pe spate sau pe piept n-ai avut niciodata cosuri, sau pe picioare, pe fund? cosurile apar datorita transpiratiei, mizeriei, prafului, unor iritatii etc
cred ca ti-au si trecut deja
am fost la doctor si a zis ca am papilo nu stiu cum...ca nu am inteles prea bine.mi-a pus pe ele o substanta incolora dar tot nu mi-au trecut, sau "ameliorat"dar nu au trecut, ma duc dupa sarbatori iar, a zi ca nu e ceva periculos, a mai spus ca puteam sa le concatez de la un WC public...oricum va multumesc de ajutor;)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scoarta a penisului
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 3Par pe penis
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 17Am o scurgere alba din penis
- 8piele crapata pe penis
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 4Miros urat al penisului