Complicatii masea de minte
Buna ziua,
Am o problema cu o masea de minte (maxilarul de jos, dreapta) care a erupt partial. Gingia din jurul ei si a molarului adiacent s-a umflat un pic, iar zona este dureroasa la atingere. Nu as fi spus nimic, crezand ca este ceva normal, daca nu ar aparut puroi (deschis la culoare, galben pastel) in momentul in care am apasat gingia...
Problema a aparut acum 3 zile si de atunci imi tot iese puroi. Pe langa acest lucru, mai este si durerea pe care o simt, din cand, la al doilea molar, atunci cand lovesc maselele unele de altele. Mi-am facut azi o radiografie si nu apare vreo carie, la nici unul dintre molari...
Intrebarea mea este - ar fi posibil sa am un abces de la maseaua de minte, fara a avea vreo carie sau o problema la radacinile molarilor?
Va multumesc.
P.S. Din pricina perioadei si a programului medicului meu dentis, pot abia vineri sa consult un stomatolog.
Am o problema cu o masea de minte (maxilarul de jos, dreapta) care a erupt partial. Gingia din jurul ei si a molarului adiacent s-a umflat un pic, iar zona este dureroasa la atingere. Nu as fi spus nimic, crezand ca este ceva normal, daca nu ar aparut puroi (deschis la culoare, galben pastel) in momentul in care am apasat gingia...
Problema a aparut acum 3 zile si de atunci imi tot iese puroi. Pe langa acest lucru, mai este si durerea pe care o simt, din cand, la al doilea molar, atunci cand lovesc maselele unele de altele. Mi-am facut azi o radiografie si nu apare vreo carie, la nici unul dintre molari...
Intrebarea mea este - ar fi posibil sa am un abces de la maseaua de minte, fara a avea vreo carie sau o problema la radacinile molarilor?
Va multumesc.
P.S. Din pricina perioadei si a programului medicului meu dentis, pot abia vineri sa consult un stomatolog.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 4maseaua de minte cariata
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 1Maseaua de minte
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 0Masea de minte probleme mari
- 1maseaua de minte
- 4maseaua de minte
- 0Masea de minte cresuta in exterior
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 2durere post-extractie masea de minte
- 0durere la cald molar de minte fara nerv
- 3Pareri diferite de la stomatologi
- 0Problema masea de minte
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 2Stomatologie extracție măsea de minte
- 6Durere in zona maselei de minte pe partea stanga
- 3Maseaua de minte, pe zi ce trece nu am mai putut deschide gura
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: