Probleme mari stomatologice
Buna ziua, problemele mele au inceput prin liceu, cand au inceput sa mi se macine maselele. NU am fost la dentist datorita fricii, insa am ajuns la o limita insuportabila : In partea de sus, stanga, primul si al 2-lea premolar nu mai prea exista. Primul si-a gasit sfarsitul dupa un pumn intr-o cearta.. :|. In partea dreapta, primul, de asemenea, e rupt...exista doar radacina. In partea de jos am probleme aproape la fel de grave. Am rugamintea sa imi recomandati un dentist bun in Bucuresti si sa imi spuneti care ar fi costul intregii lucrari, in mare, pentru lipsa a 4 dinti pe care ii vreau inapoi + destul de multicele carii.
6 comentarii
Medic foarte bun dentist este dl razvan Iancu, are cabinet undeva pe bd. Timisoara se numeste 32 dental si poate face cam tot ce vrei de la plombe la implanturi si alte operatii. E curat, pe mine asta ma interesa in primul rand sa nu contractez cine stie ce boala ca hiv sau hepatita de la dentist dar m-a linistit dl dr de la prima vizita cand mi-a aratat cum se face sterizilarea in cabinet. A, si nu e scump ca si asta conteaza. Bafta multa!
Draga Arazlin sfatul meu este sa te duci urgent la un medic deoarece :
1. acele resturi de radacini si cariile netratate sunt un focar de infectie. Plus mirosul neplacut al gurii si multe alte aspecte vin tot de aici.
2. Cu cat mergeti mai repede cu atat veti putea salva mai mult. Este posibil ca acum sa se poata salva acele resturi, cu un tratament corect de canal, un pivot pe canal si o coronita poate le recuperezi. Dar daca mai intarzii acele resturi vor face la radacina granuloame si vor trebui scoase.
Iti pot recomanda un medic foarte bun in Bucuresti, Dna Carmen Bulagea. Este medicul meu de suflet si este o profesionista desavarsita. SI eu sunt medic stomatolog si m-am lasat pe mana ei de cate ori am avut nevoie. O poti suna pentru a intreba detalii despre preturi.
1. acele resturi de radacini si cariile netratate sunt un focar de infectie. Plus mirosul neplacut al gurii si multe alte aspecte vin tot de aici.
2. Cu cat mergeti mai repede cu atat veti putea salva mai mult. Este posibil ca acum sa se poata salva acele resturi, cu un tratament corect de canal, un pivot pe canal si o coronita poate le recuperezi. Dar daca mai intarzii acele resturi vor face la radacina granuloame si vor trebui scoase.
Iti pot recomanda un medic foarte bun in Bucuresti, Dna Carmen Bulagea. Este medicul meu de suflet si este o profesionista desavarsita. SI eu sunt medic stomatolog si m-am lasat pe mana ei de cate ori am avut nevoie. O poti suna pentru a intreba detalii despre preturi.
Ma adresez unui medic stomatolog. Domnule doctor, va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu torticolis spasmodic(miscari permanente ale capului ) poate efectua o radiografie dentara sau un tratament stomatologic, daca este vreo posibilitate sa fie oprit spasmul pentru cateva minute pentru perioada tratamentului/radiografiei dentare.
Va multumesc!
Va multumesc!
buna seara.as dori si eu raspunsul unui medic daca se poate..am limba foarte alba de sus pana jos dar si niste bubite rosii si mici sus in capatul limbii.ce credeti ca poate fi?mentionez ca stau foarte prost cu dantura.cred ca maselele de jos trebuie toate extrase, pt ca am si un ganglion submandibular din cauza focarului de infectii de cand eram mica.acuma am 28 de ani.intrebarea mea.credeti ca limba alba se datoreaza danturii mele sau sa ma gandesc la lucruri GRAVE?va rog sin suflet un raspuns.multumesc
@pt simon romica:
Pt medicatie in acest sens, trebuie sa intrebati un medic neurolog.
O alta optiune ar putea fi efectuarea tratamentului stomatologic sub hipnoza sau chiar tratamentul torticolisului prin hipnoza. Este o varianta pe care cred ca merita sa o luati in calcul.
Pt medicatie in acest sens, trebuie sa intrebati un medic neurolog.
O alta optiune ar putea fi efectuarea tratamentului stomatologic sub hipnoza sau chiar tratamentul torticolisului prin hipnoza. Este o varianta pe care cred ca merita sa o luati in calcul.
Draga ramoooo. Ce ai tu pe limba poate fi candida. Aceasta apare din diverse cauze, cum ar fi tratamentul cu antibiotice, boli autoimune etc.
Mergi la un medic stomatolog pnetru a-ti confirma rezultatul si a-ti da tratament. De asemenea te sfatuiesc sa iti rezolvi toate problemele dentare macar usor usor daca nu poti toate o data deoarece sunt un mare focar de infectie si de aici pleaca foarte multe afectiuni generale si tot felul de probleme. pe pagina mea de facebook vei gasi in sectiunea notes foarte multe articole interesante despre afectiunile oro-dentare
Mergi la un medic stomatolog pnetru a-ti confirma rezultatul si a-ti da tratament. De asemenea te sfatuiesc sa iti rezolvi toate problemele dentare macar usor usor daca nu poti toate o data deoarece sunt un mare focar de infectie si de aici pleaca foarte multe afectiuni generale si tot felul de probleme. pe pagina mea de facebook vei gasi in sectiunea notes foarte multe articole interesante despre afectiunile oro-dentare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5membrana sinusala perforata?
- 6Smalt spart la baza dintilor?
- 4dinti micsorati
- 4durere de masea
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 4Ce ma fac daca mi se macina dintii?
- 20Durere insuportabila
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 7infectie la masea, durerea dentara
- 9varf de ac ramas in masea
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 5masea cu infectie (puroi) extractie
- 12Puroi la masea
- 7eroziune de smalt
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 2un singur molar migrat cativa centimetri. se poate rezolva cu aparat dentar?
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 1Molar crescut stramb
Mai multe informații despre: Eroziunea dintilor molarul decalcifierea dintilor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: