Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
Salut eu sunt eugen si am 16 ani, , si am o problema ma doare o masea cand apas.. adica cand mananc ceva sau inchid gura si tin mai strans ma doare maseaua aia, si m'am gandit sa ma duc la farmacie, am intrebat farmacista ce am, , , si nah a spus ca e posibil sa fie infectie si mi-a dat ampicilina.toate bune si frumoase dar eu nu am maseaua umflata Deloc... si ma gandeam daca tratamentul dat...e bun *ampicilina antibiotic*. am luat deja una, si parca mi-e mai bine, ori e placebo ori chiar isi face efectul:)
Asa ca va rog.spuneti-mi si mie, , , e bun tratamentul.? are ceva daca il iau? pot patii ceva de la el..?chiar am infectie ? daca nu mi-e umflata deloc doar ma doare cand o tin strans de alt dinte (apas pe ea... etc ) am nev de raspuns urgent ca sa stiu daca sa mai iau a 2-a pastila...
Multumesc anticipat
O zi buna
Asa ca va rog.spuneti-mi si mie, , , e bun tratamentul.? are ceva daca il iau? pot patii ceva de la el..?chiar am infectie ? daca nu mi-e umflata deloc doar ma doare cand o tin strans de alt dinte (apas pe ea... etc ) am nev de raspuns urgent ca sa stiu daca sa mai iau a 2-a pastila...
Multumesc anticipat
O zi buna
6 comentarii
mai bine cautai un cabinet de stoma decat sa dai buzna in farmacie.acum daca te-ai apucat sa iei antibiotic.treb sa iei neaparat 5 zile. Cauta un cabinet, caci daca e infectie la vf radacinii.nu trece doar cu medicament asa cum il iei tu acum.
Multumesc pentru raspuns, , , nu am mai putut merge la nici un cabinet, , nah vineri seara nu gasesti nicaieri deschis, oricum daca nu iau 5 zile are ceva... eu ma gandeam sa iau 2-3...(vad ca deja mi'a trecut!) Multumesc!
adica ma refer daca nu poate avea niste efecte adverse... )
Riscul, daca nu le luati minim 5 zile, este de a dezvolta rezistenta la antibiotice.
Ce inseamna asta? Inseamna ca peste un timp, cind va veti imbolnavi de ceva si veti avea MARE nevoie de antibiotice, sint sanse mari sa nu mai reactionati la ele si deci sa nu mai aiba nici un efect.
Ce inseamna asta? Inseamna ca peste un timp, cind va veti imbolnavi de ceva si veti avea MARE nevoie de antibiotice, sint sanse mari sa nu mai reactionati la ele si deci sa nu mai aiba nici un efect.
Salut, eu am o problema de vre 3 ani de zile cu maseaua, mi s-a rupt de la baza gingiei si tot de vreo 3 ani am un fel de puroi care imi iese din gingie(zilnic)mai ales daca apas pe zona respectiva.Am luat antibiotice, imi trece o perioada apoi apare iar..Sa fie vreo infectie grava?Sa mai confruntat cineva cu acceasi problema?Va rog sa mi raspundeti va rog, am o foarte mare teama de stomatolog.
Multumesc
Multumesc
si de ce ti-e frica, nu scapi !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 13dinti imbracati in portelan
- 3dureri groaznice dentare
- 7durere acuta ureche si dinti
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 4Durere ciudata masea
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 3punga de puroi la masea
- 3Abces sau alta infectie?
- 4Infectie masea
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 7problema cu o masea
- 3durere de masea
- 1tratament molar nr 6
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 1Infecție nedureroasa