Ce ma fac daca mi se macina dintii?

10-03-2010
Leona Lewis
Nu este medic/terapeut
Leona Lewis
de cand mancam dulciuri multe, au inceput dintii astia ai mei, sa mi se carieze si cu timpul m-am trezit ca se sfarama unii pe altii.Mie frica sa ma duc la doctor desi stiu ca nu o sa ma doara sia m luat o groaza de medicamente si am ajuns sa iau 3 auline pe zi.Durerile sunt groaznice si nu imi oermit sa-mi repar dintii.Ce pot sa fac???
4 comentarii
0
11-03-2010, ora 10:31
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
atât de mult aulin pe zi este destul de dăunător şi te poţi trezi cu alte probleme- cu stomacul în primul rând! în plus, bacteriile din cavitatea bucală sunt periculoase şi poţi ajunge la infecţii mai urâte. încearcă să găseşti o clinica de stomatologie, întreabă medicul de familie poate există ceva mai ieftin sau gratuit la care să te poţi duce cu bilet de trimitere ceva. nu sta aşa pentru că nu trec de la sine cariile în niciun caz, cu niciun medicament şi durerea mică de la dentist clar nu e comparabilă cu ce probabil simţi acum- mai ales dacă au ajuns la nerv cariile.
0
11-03-2010, ora 11:28
monicamm85
Nu este medic/terapeut
monicamm85
si eu zic sa consulti un medic, poti gasi medici ok pe internet, unde au ratinguri, sfaturi, comentarii adaugate de alti pacienti. nu cred ca se va remedia cu un tratament luat la intamplare.doctorul iti poate indica ce ai putea sa faci pt a-ti remedia dantura, iar cariile, evident nu se pot trata decat la medic. asa ca e inevitabil sa consulti unul. Succes!
0
11-03-2010, ora 18:37
Leona Lewis
Nu este medic/terapeut
Leona Lewis
am gasit un medic care m-a trimis la un cabinet particular si ma cost acolo 50 lei pe fiecare parte.si mi-a dat si trimitere si eu acum numai am medic de familie asa ca tarifele s-ar putea sa fie mai mari.cateodata ma scol noaptea si iau si algocalmin ca nu mia simt durerea.Cred ca este o lipsa de calciu enorma, mai ales ca mai vine cate un gust de la unul din cei cariati, groaznic, parca se scalfda in propria lor putrefactie.Am mai avut probleme cu stomacul mai demult, dar atunci aveam medic de familie foarte bun, domnul Fronie Dumitru, si el mi-a dat Redigest si a mers si acum ma simt mai bine.
0
14-03-2010, ora 14:06
Leona Lewis
Nu este medic/terapeut
Leona Lewis
alaltaieri mi s-a umflat un ganglion pe PARTEA STANGA SI MA DUREA SI IN PREZENT IAU OSPAMOX SI METRONIDAZOL SI IERI MI S-A UMFLAT SI CEL DREPT.E POSIBIL SA MOR DACA NU-MI TRECE IN 10 ZILE?CA MA DOR ULTIMELE MASELE DIN STANGA SI DREAPTA SI ASEARA AM FACUT FEBRA 40...SI IAU ANTIBIOTICILE ASTEA.
CRE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: