dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
buna ziua am 22 de ani si in martie anul acesta am fost operata de chisturi edometriozice, a decurs normal menstruatia pana luna trecuta, de antunci nu am mai avut normal trebuia sa am pe 8 9 dar suntem in 18 si tot nimic ! ma doare burta e foarte calda si ma simt obosita, nu mai am pofta de mancare nu stiu ce se intampla cu mine.ce imi recomandati pt ca am facut un tes acum 3 zile si este negativ
4 comentarii
draga mea, dar la control ai mai fost din luna martie???cred ca ar fi cazul sa mergi acum la medicul care te-a operat, el stie cel mai bine ce este acolo si ce indicatii sa-ti dea.simptomatologia ta nu este normala (oboseala, dureri de burta..)asa ca multa sanatate si nu astepta sa primesti indicatii de pe forum.
sigur ca am fost pana in luna mai si dupa asta am vazut-o de doctora la tv era sa o omoare pe cineva pe masa de operatie din cauza unei greseli.orcum maine ma duc la doctor dar nu stiu daca e cineva bunicel aici in slobozia in asa ceva sincer imi este si firca sa ma las pe mana oricui!
Corina ai mare grija, problemele genitale in ziua de azi sunt tot mai frecvente.nu am cunostiinta de medici in Slobozia, nu stiu ce sfat sa -ti dau.ca sa vi in Bucuresti este destul de costisitor, dar va trebui sa mergi la medic si sa ai toata documentatia la tine, daca mergi la un altul.iti doresc multa sanatate si ai mare grija...
pai asta este ca eu am fost operata in bucuresti cu o doctora recomandata de un alt doctor oricum maine ma duc la un cabinet particular aici sa vad ce bombe mai zic ca am mai patit-o.ms mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9chist ovarian
- 2este un chist?
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 3exista tratament pentru chist ovarian?
- 3imi intarzie menstruatia
- 1Nu mi-a venit 2 luni menstruatia
- 3ca 125
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Sarcina sau probleme?
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Un răspuns va rog!?
- 2Menstruația nu vine
- 9Exista riscul de sarcina?
- 1Întârzierea menstruației
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie