probleme grave de comportament | Forumul Medical ROmedic

probleme grave de comportament

16-04-2011
30andreea
Nu este medic/terapeut
30andreea
Buna ziua imi vine foarte greu sa vorbesc despre acest lucru dar trebuie sa o fac, am 31 de ani si in copilarie am fost supusa unor traume sexuale in sensul ca nu a fost vorba de abuz ci de atingeri si manifestari nefiresti o vreme indelungata, am crezut ca voi depasi cu timpul aceste lucruri dar nu am putut, cert este ca sunt la 31 de ani si sunt virgina am incercat sa ma controlez in fata unui act sexual dar nu pot ma inhib, devin panicata, ma blochez asta ar fi starea mea.Nu stiu ce sa mai fac imi pun in pericol relatia, sotul meu ma intelege dar imi reproseaza canu fac nimic sa solutionez problema.Acum am si niste probleme de sanatate este vorba de niste dereglari hormonale, o stare psihica foarte proasta, nu stiu ce sa fac si cum sa procedez, va rog sfatuiti-ma si indrumati-ma caci situatia mea este foarte apasatoare.Va multumesc.
7 comentarii
0
16-04-2011, ora 15:59
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
buna andreea

din postarile tale anterioare reiese ca esti casatorita de 5 ani, sotul nu te intelege si suferi de atacuri de panica, iar acum spui ca esti virgina.

ma gandesc sa nu fi inteles eu gresit, esti casatorita de 5 ani si voi nu aveti relatii intime?

te rog, ajuta-ma sa inteleg situatia in ansamblul ei
0
16-04-2011, ora 16:59
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
De aceiasi parere cu verticala. Nu ai inteles gresit. Aceleasi lucruri le-am citit si eu postate de Andreea pana acum.
Andreea am citit si eu in postarile tale anterioare chiar faptul ca sotul tau are probleme cu ejacularea precoce. Pai si atunci nu mai inteleg nimic!!! Cum esti virgina? Si dupa 5 ani? Nu pot sa cred asa ceva! Lamureste-ne, te rog!
1
16-04-2011, ora 18:45
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Andreea, din tot ce ai postat pana acum, parerea mea, este absolut necesar consultul psihologic si chiar pshiatric, pana nu este prea tarziu.ori vrei sa te distrezi pe acest forum, ori mergi la medic.
0
16-04-2011, ora 18:52
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
tot pentru Andreea, am inteles ca si soacra ta are probleme???
0
18-04-2011, ora 17:56
30andreea
Nu este medic/terapeut
30andreea
Am citit mesajele voastre insa va intreb eu pe voi ce persoana care in copilarie a fost abuzata si a trait niste traume vorbeste liber fara nici o jena de aceste probleme?Credeti ca cineva poate face misto de propria-i sanatate?V-as intreba eu pe voi cum este sa ai 7 ani si tatal tau vitreg sa tepipaie sa astepte sa plece mama la serviciu ca sa se dea in stamba, sa te ameninte sa fii nevoita sa pleci din casa parinteasca si sa iei drumul starinatatii ca sa uiti si sa fii un om normal sa-ti doresti asta dar sanu poti.Da am cunoscut acolo un baiat care la inceput era ok m- a inteles ma iubeste si acum cel putin asa sustine dar care de la o vreme nu mai este el ma jigneste, ma umileste, ma acuza ca nu fac nimic sa schimb situatia.Am incercat sa fac dragoste cu el de mai multe ori el are niste probleme de ejaculare pt ca de multe ori doar il atingeam si termina, insa eu ma inhib nu pot trece peste acest moment imi este frica simt dorinta de al respinge, nu ma distrez pe acest forum ci incerc sa spun cuiva ce mi se intampla pt ca daca mai tin mult in mine explodez, dar sa stiti ca nu e usor sa vorbesti despre asa ceva.
0
18-04-2011, ora 18:52
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Andreea nu te supara pe noi, dar ai scris lucruri contradictorii, incat nu intelegeam care este adevarata ta stare.da, inca o data te indrum spre un medic psiholog, care te va ajuta sa iesi din acest rau, care s-a abatut pe capul tau.ai avut si ai tot felul de probleme, in copilarie, apoi cu soacra, acum cu sotul.daca tu vei face ceva pentru sanatatea ta, poate vei reusi sa-ti ajuti si sotul.poate il convingi sa mergeti impreuna la psiholog, nu este un lucru rusinos sa mergi la medic in zilele noastre, cand stresul a cuprins toate vietile.trebuie sa fi tu prima care incepe, iti doresc sincer tot binele din lume si te astept cu vesti mai bune.
0
07-06-2011, ora 13:04
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna ziua,

Sunt o simpla persoana, care nu a trecut prin asemenea experiente, Acesta fiindca si motivul pentru care nu incerc sa imi dau cu parerea asupra situatiei dvs. Consider ca puteti depasi aceasta situatie numai cu sprijinul unui terapeut, pe langa faptul ca nu veti fi judecata, acesta are o experienta in spate, o scoala si va sti cu siguranta cum sa puna problmema astfel incat sa va invingeri temerile. Si eu merg la terapeut, insa pentru o despartire urata, dupa 7 ani de relatie nu ma mai gandeam sa fiu singura... si totusi, viata are surprizele ei. Recomand sa accesezi topexperti.ro si sa vezi daca intr-adevar exista o tulburare sexuala, sau ceva natura in constructia ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: