Cum pot trece peste traumele din copilarie ?
Am un tata alcoolic care m-a abuzat fizic cat si psihic in copilarie. Visul meu a fost dintodeauna sa scap de el. La un moment dat am reusit asta, plecand din tara, devenind independent, avand casa si familia mea.
Ei bine in ultimele saptamani cosmarul a revenit, tatal meu a ajuns la dementa in boala alzheimer si nu mai poate sa se descurce singur... Se pierde prin oras si ma suna politia sa vin sa-l iau, cunoscutii, vecinii lui imi cer sa am grija de el, ma suna de la spital noaptea ca l-a adus salvarea.
Insa eu am revenit la cosmaruri noaptea cu el, depresie, anxietate, simt ca nu pot scapa de cel mai mare cosmar pe nume tata, care ma bantuie si in somn si care mi-a distrus viata
Deja sunt super panicat ca instanta de tutela m-ar putea pune ca si responsabil pentru el ca si tutore. Am ajuns sa ma bucur la gandul ca ar fi mort...
Cum as putea sa ma vindec?
Ei bine in ultimele saptamani cosmarul a revenit, tatal meu a ajuns la dementa in boala alzheimer si nu mai poate sa se descurce singur... Se pierde prin oras si ma suna politia sa vin sa-l iau, cunoscutii, vecinii lui imi cer sa am grija de el, ma suna de la spital noaptea ca l-a adus salvarea.
Insa eu am revenit la cosmaruri noaptea cu el, depresie, anxietate, simt ca nu pot scapa de cel mai mare cosmar pe nume tata, care ma bantuie si in somn si care mi-a distrus viata
Deja sunt super panicat ca instanta de tutela m-ar putea pune ca si responsabil pentru el ca si tutore. Am ajuns sa ma bucur la gandul ca ar fi mort...
Cum as putea sa ma vindec?
12 comentarii
O sa va vindecati cu pacea si linistea caminului dumneavoastra.
Incercati sa il duceti pe tatal dv. la o rezidenta.
E nevoie de grija 24 / 24 pentru cei cu asemenea boli.
Incercati sa il duceti pe tatal dv. la o rezidenta.
E nevoie de grija 24 / 24 pentru cei cu asemenea boli.
Nu am gasit locuri in azil pentru asemenea specimene, mai rau decat un animal...
Ii trebuie tratament specializat pentru dementa si altzheimer si se linisteste.
Sunt azile speciale care primesc bolnavi cu dementa si altzheimer.
Sunt azile speciale care primesc bolnavi cu dementa si altzheimer.
Unde costul e de 9000 lei lunar.
Nu ini permit asa ceva...
Nu ini permit asa ceva...
In copilarie lua ultimii bani de mancare si-i ducea la bar la bautura, trebuind sa-l car beat mort acasa.
Acum trebuie sa-l duc acasa pentru ca nu mai stie drumul, pisat pe el...sau trebuie sa iau de la gura si terapia copilului meu cu autism sa-i platesc azilul gunoiului de om...
Mai bine nu ma mai nasteam decat cu o asemenea povara pe cap. Asemenea gunoaie ar trebui eutanasiate sau sa le fie interzis sa se reproduca.
Acum trebuie sa-l duc acasa pentru ca nu mai stie drumul, pisat pe el...sau trebuie sa iau de la gura si terapia copilului meu cu autism sa-i platesc azilul gunoiului de om...
Mai bine nu ma mai nasteam decat cu o asemenea povara pe cap. Asemenea gunoaie ar trebui eutanasiate sau sa le fie interzis sa se reproduca.
Ganditi-va la porunca a 5-a, "Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant" si nu il judecati macar daca nu il puteti ajuta... vindecarea la dumneavoastra se va produce si daca iertati ranile trecutului... macar incercati...
Nu am cum cinsti o bruta, eu nu am vreo amintire placuta cu el, doar tetoare, scandaluri, batai, abuzuri. Cel mai mare cosmar al vietii mele. Si acum ma trezesc noaptea panicat avand cosmaruri extrem de reale cu scandalurile ce facea.
Eu nu am cum sa-l iert, desi il ajut acum cum pot.
Un adevarat diavol
Eu nu am cum sa-l iert, desi il ajut acum cum pot.
Un adevarat diavol
Inscrieti-l la primaria de care apartine cu domiciliu pe lista pentru un camin de stat.
Intre timp puteti sa ii faceti handicap (600 lei) si sa cereti si indemnizatie de insotitor (in jur de 2.000 lei).
Ajutati-l cat va lasa inima dv. Dumnezeu va vedea ca faceti tot posibilul si veti avea mare rasplata dincolo.
: Tată, s-au terminat alimentele.
: Tată, cămara e goală.
: Tată, s-a terminat gazul.
: Tată, școlarizarea, colegiu.
: Tată, copiii sunt bolnavi.
: Tată, am nevoie de mai multe rechizite școlare.
: Tată, hai la supermarket.
: Tată, salariul nostru s-a terminat.
: Tată, uite factura la lumină.
: Tată, uite factura la apă.
: Tată, nu mai avem internet.
"- Niciodată să nu spui că tatăl tău nu a făcut nimic pentru tine. Iubește-ți și respectă-ți tatăl."
Intre timp puteti sa ii faceti handicap (600 lei) si sa cereti si indemnizatie de insotitor (in jur de 2.000 lei).
Ajutati-l cat va lasa inima dv. Dumnezeu va vedea ca faceti tot posibilul si veti avea mare rasplata dincolo.
: Tată, s-au terminat alimentele.
: Tată, cămara e goală.
: Tată, s-a terminat gazul.
: Tată, școlarizarea, colegiu.
: Tată, copiii sunt bolnavi.
: Tată, am nevoie de mai multe rechizite școlare.
: Tată, hai la supermarket.
: Tată, salariul nostru s-a terminat.
: Tată, uite factura la lumină.
: Tată, uite factura la apă.
: Tată, nu mai avem internet.
"- Niciodată să nu spui că tatăl tău nu a făcut nimic pentru tine. Iubește-ți și respectă-ți tatăl."
Fac tot ce pot, ma duc zilnic, seara la el sa-i schimb pampers-ul, sa ii dau sa manance, sa ii dau tratamentul.
Urineaza si isi lasa fecalele peste tot in casa, nu mai nimereste la wc.
Desi imi asum riscul de a duce o infectie acasa la copilul meu mic, diagnosticat si el cu autism si care are si el nevoie de ingrijire permanenta.
Iar faptul ca uneori se pierde si trebuie sa il mai si caut pe strazi ma face sa imi pierd mintile chiar eu, deja am probleme cu somnul si simt ca am intrat in depresie si anxietate. Ma trezesc noaptea cu atacuri de panica, in general visuri ce par extrem de reale din perioada cand ne abuza.
Ajutandu-l pe el sint ca ma distrug pe mine, care trebuie sa fiu un stalp de ajutor pentru copilul meu cu autism.
Urineaza si isi lasa fecalele peste tot in casa, nu mai nimereste la wc.
Desi imi asum riscul de a duce o infectie acasa la copilul meu mic, diagnosticat si el cu autism si care are si el nevoie de ingrijire permanenta.
Iar faptul ca uneori se pierde si trebuie sa il mai si caut pe strazi ma face sa imi pierd mintile chiar eu, deja am probleme cu somnul si simt ca am intrat in depresie si anxietate. Ma trezesc noaptea cu atacuri de panica, in general visuri ce par extrem de reale din perioada cand ne abuza.
Ajutandu-l pe el sint ca ma distrug pe mine, care trebuie sa fiu un stalp de ajutor pentru copilul meu cu autism.
Mergeti la primarie si incercati sa il bagati intr-un camin de batrani al statului.
Tatal dv. necesita ingrijire 24/24.
Tatal dv. necesita ingrijire 24/24.
La caminul de stat nu cred ca platiti. Ii dati doar pensia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cum ma poate afecta o trauma suferita in copilarie?
- 5Ganduri...Vreau sa scap!
- 4prins in trecut
- 5Nu stiu ce este cu mie
- 7tulburare sau trauma?
- 5baietel trei ani afectat psihic?
- 83Tulburare posttraumatica de stres
- 4Modalitate de vindecare
- 3Atac de panica la copil
- 5Sechele abuz in copilarie
- 12Schimbare nume din cauza traumelor
- 6Trecut in mare parte traumatic, ce facem în situația asta?
- 10Frica groaznică de morți?
- 1Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Mai multe informații despre: trauma psihologica traumele copilariei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: