Probleme echilibru
Buna Ziua si un AN nou Fericit varsta mea este de 16 ani nu beau nu fumez nu consum droguri si nu sufard e obezitate am avut o lipsa de calciu care sa semnalat cu o ameteala cum s-ar invarti tot cu mine se agravau cand intorceam capul imediat a2-a zi am ajuns la medicul de familie a spus ca am o lipsa de calciu si mi-a dat tratamentul : Calciu Lactic + Vitamida a+d2 si magnerot timp de 3 luni calciu si vitamina 15 zile dupa pauza si magnerot 20 zile dupa pauza.. insa acuma numai am ametelile acelea dar simt cand mergi pe strada ca ma dezechilibrez cum as cadea pe partea stanga si imediat incepe si un atac de panica si in casa am dar mai usor si la fel urmate de atac de panica acuma a inceput si in pat simt ca, cad.. e foarte chinuitor pe langa f aptul ca ma sperii teribil cand e vorba de sanatate.. ce poate fi de la ce apare?
2 comentarii
Buna ziua.
Se pare ca suferiti de vertij. Este nevoie de consult neurologic si ORL. Pana la efectuarea evaluarilor de specialitate, incercati sa va odihniti bine, sa evitati situatiile stresante, sa va alimentati adecvat. Multa sanatate si un an nou fericit!
Se pare ca suferiti de vertij. Este nevoie de consult neurologic si ORL. Pana la efectuarea evaluarilor de specialitate, incercati sa va odihniti bine, sa evitati situatiile stresante, sa va alimentati adecvat. Multa sanatate si un an nou fericit!
Va multumesc pentru raspuns insa este ceva grav o sa mor ? ce le-a putut declansa?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pierdere echilibru, cefaleea, vertij
- 1Dezechilibru tulburari de mers
- 8distonie neurovegetativa sau afectiune organica ?
- 13PENTRU CASA DR HOUSE O MARE RUGAMINTE
- 1probleme de echilibru
- 14Dezechilibru, ameteala
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 3chist retential de 2.5 cm
- 2ametelii si dezechilibru
- 8stare dezechilibru - catar ototubar
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 5Ataxie?
- 0Pierderi de echilibru
- 0Ateroame parietale calcificate
- 4Amețeala - dezechilibru in mers
- 0Homeopatie (anxietate/ ameteli/dezechilibru)
- 5Plutirea la oprirea din mers
Mai multe informații despre: Dezechilibrul tulburarile de echilibru
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: