Anxietate /panica?

30-08-2020
SR
Nu este medic/terapeut
SR
Bună ziua. Acum 2 ani pur și simplu mi a venit rău la locul de munca amețeală palpitații stări de moleseala. Am ajuns bineteles la medic pe fondul oboselii vitamine suplimente etc. Analize bune chiar și rmn.. totul ok eu deloc bine. Am ajuns și la neurolog diagnostic astenie funcțională. Trat rivotril 3 luni totul ok.. Dar de la aceea perioada am rămas sa zic asa cu cva sechele knd și knd erau palpitații amețeală.. Acum de câteva zile iar am aceleași simptome amețeală dar parca asa dezechilibru agitație interioara. Teama de a ieși pe strada singura sa nu cumva sa mi vina rău. Sa fie atac de panica anxietate.??. Chiar sunt deranjate stările acestea. Am tot citit comentariile de la dualtrax.. Și as vrea sa iau legătura.multimesc
3 comentarii
1
31-08-2020, ora 08:20
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Ați făcut tratament și ați stabilizat situația pe moment. E nevoie și de o evaluare psihologică urmată de psihoterapie pentru a afla și elimina cauzele care vă provoacă această stare.
În spatele oricărei probleme se află o cauză, iar dacă aceasta persista problema poate reveni într-un moment de stres, de oboseală, la interacțiunea cu o situație pe care nu o putem gestiona.
0
22-09-2020, ora 16:44
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua
Sfatul meu sa mergeți la o evaluare psihologică și un consult psihiatric
0
24-09-2020, ora 07:36
SR
Nu este medic/terapeut
SR
Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •