probleme de echilibru

Buna ziua,
Mama mea are probleme de echilibru. Acestea s-au declansat in urma cu 2 ani cand intr-o noapte s-a trezit co presiune in urechea stanga ca un dop. Si-a scos dopul din ureche dar problema cu echilibrul tot a ramas. Urechea nu doare, din cand in cand se aude ceva ca un scurtcircuit. A luat Sermion la recomandarea medicului ORL, nu si-a revenit si cand a fost la un cardiolog i-a recomandat Bilobil.
Analizele la sange sunt bune, cu inima nu are probleme si nici cu tensiunea. Cu toate acestea, problemele de echilibru nu s-au rezolvat, nu poate merge drept si ii este teama sa mearga chiar si pe strada intrucat are tendinta de a se duce intr-o parte (in cea stanga).
Va rog mult sa-mi indicati ce investigatii ar mai fi necesare pentru a se rezolva aceste probleme de echilibru.
Va multumesc anticipat.
Mama mea are probleme de echilibru. Acestea s-au declansat in urma cu 2 ani cand intr-o noapte s-a trezit co presiune in urechea stanga ca un dop. Si-a scos dopul din ureche dar problema cu echilibrul tot a ramas. Urechea nu doare, din cand in cand se aude ceva ca un scurtcircuit. A luat Sermion la recomandarea medicului ORL, nu si-a revenit si cand a fost la un cardiolog i-a recomandat Bilobil.
Analizele la sange sunt bune, cu inima nu are probleme si nici cu tensiunea. Cu toate acestea, problemele de echilibru nu s-au rezolvat, nu poate merge drept si ii este teama sa mearga chiar si pe strada intrucat are tendinta de a se duce intr-o parte (in cea stanga).
Va rog mult sa-mi indicati ce investigatii ar mai fi necesare pentru a se rezolva aceste probleme de echilibru.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii

1. examen funt de ochi la oftalmologie
2. consult la balneologie.. pentru a exclude o problema la coloana cervicala
3 consult la Neurologie
2. consult la balneologie.. pentru a exclude o problema la coloana cervicala
3 consult la Neurologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oboseala musculara si pierderea echilibrului in mers
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 3urechi infundate si pierderi de echilibru
- 7vertij si pierderi de echilibru
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 0tulburari de echilibru
- 2ametelii si dezechilibru
- 14poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene?
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 2Probleme echilibru fara ameteli
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 1Slabiciune musculara.
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 3Anxietate /panica?
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Pierderea echilibrului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: