poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene?
am 54 de ani, 1.78m inaltime si 84 kg
am facut un CMT cerebral si cervical, pentru determinarea cauzelor unor dureri in zona gatului, stari de dezechilibru si vajaila cap si.. surpriza mare,..mi s-a descoperit un polip calcifiat de 0.7 cm in sinusul frontal stanga,.specific ca in 2010 aici, pe aceasta parte au aparut primele suieraturi in cap(undeva deasupra urechii).
concluziile CMT-ului:
-polip calcifiat frontal stanga fara leziuni acute cerebrale
-modificari degenerative discovertebrale cervicale
-tasari discale cervicale medio-inferioare
-deborduri discale posterioare fara stenoze semnificative de canal rahidian sau gauri de conjugare
o intrebare pentru domnul doctor : poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene ??
va multumesc frumos !
am facut un CMT cerebral si cervical, pentru determinarea cauzelor unor dureri in zona gatului, stari de dezechilibru si vajaila cap si.. surpriza mare,..mi s-a descoperit un polip calcifiat de 0.7 cm in sinusul frontal stanga,.specific ca in 2010 aici, pe aceasta parte au aparut primele suieraturi in cap(undeva deasupra urechii).
concluziile CMT-ului:
-polip calcifiat frontal stanga fara leziuni acute cerebrale
-deborduri discale posterioare fara stenoze semnificative de canal rahidian sau gauri de conjugare
o intrebare pentru domnul doctor : poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene ??
va multumesc frumos !
14 comentarii
1. lasati polipul.. ca nu el e de vina
2 schimbarile majore si ingrijoratoare sunt aici
3 este nevoie sa va vada si la neurochirurgie
4 ca si un sfat.. Va recomand sa excludeti complet Toate lactatele din alimenttaie
sa reduceti cantitatea de carne si grasimi
un medic Nutritionist o sa va explice..DE CE...
2 schimbarile majore si ingrijoratoare sunt aici
3 este nevoie sa va vada si la neurochirurgie
4 ca si un sfat.. Va recomand sa excludeti complet Toate lactatele din alimenttaie
sa reduceti cantitatea de carne si grasimi
un medic Nutritionist o sa va explice..DE CE...
am inteles despre ce-i vorba,...eu credeam ca acea vajaila poate fi legata de polip calcifiat,...este exact in zona debutului,..
voi merge la un neuro-chirurg, exact cum spuneti,...dar ar mai fi ceva de intrebat daca nu va suparati,..calcifiere pe artera vertebrala dreapta si/sau calcifieri minime in poligonul lui Wilis pot da acel vajait in cap ??
inca odata mii de multumiri pt. promptitudine !
voi merge la un neuro-chirurg, exact cum spuneti,...dar ar mai fi ceva de intrebat daca nu va suparati,..calcifiere pe artera vertebrala dreapta si/sau calcifieri minime in poligonul lui Wilis pot da acel vajait in cap ??
inca odata mii de multumiri pt. promptitudine !
si schimbarile de la coloana cervicala..si depunerile pe vase.. pot da aceste simptome
sfatul meu este sa excludeti complet TOATE LACTATELE din alimentatie
sa reduceti drastic carnea, regimul tre sa contina 80 la suta legume..si restul cate putin
sfatul meu este sa excludeti complet TOATE LACTATELE din alimentatie
sa reduceti drastic carnea, regimul tre sa contina 80 la suta legume..si restul cate putin
Domnule doctor as avea o rugaminte la dvs. !
se poate sa va trimit un raport medical in format electronic sa vedeti o treaba destul de interesanta ???
va multumesc !
se poate sa va trimit un raport medical in format electronic sa vedeti o treaba destul de interesanta ???
va multumesc !
da.
dati clic pe fvaleriu si acolo apare adresa mea personala de pe hotmail
dati clic pe fvaleriu si acolo apare adresa mea personala de pe hotmail
ok,...multumesc frumos !
v-am trimis un mail !
v-am trimis un mail !
Domnule doctor,
mi-ati recomandat pe mail anul trecut(in urma unor discutii cu dvs.) sa fac si-un RMN la cap (urechea interna)
l-am facut saptamana asta abia, pt. ca intre timp avand mari probleme la lombara(HDL1-2), mi-a fost recomandata interventia chirurgicala de urgenta.
tiuitul din cap tot n-a disparut, din contra s-a mai amplificat
va pot trimite pe mail aceste rezultate ??
multumesc frumos !
mi-ati recomandat pe mail anul trecut(in urma unor discutii cu dvs.) sa fac si-un RMN la cap (urechea interna)
l-am facut saptamana asta abia, pt. ca intre timp avand mari probleme la lombara(HDL1-2), mi-a fost recomandata interventia chirurgicala de urgenta.
tiuitul din cap tot n-a disparut, din contra s-a mai amplificat
va pot trimite pe mail aceste rezultate ??
multumesc frumos !
De fapt am o intrebare. Ex radiologic sl craniului este; ingrosarea septului nazal si a cornetelor nazale, reactie lichidiana la nivelul sinusului frontal stang. Ce inseamna ? Va multumesc
ca..e necesar consult ORL si stomatologie
Multumesc, ptr raspuns.Am facut nenumarate controale, dar nu m inca un diagnostic. De fapt, am uitat sa specific, ca eu ma plimb la diversi medici, din cauza unui epistaxis care apare cand mi-e lumea mai draga. Si nu e de vina hipertensiunea ptr ca, s a intamplat sa am cand tensiunea era 128-70..Singurele neplaceri sunt ca ma trezesc deseori cu gatul uscat si f des am senzatia unor mucozitati in nas. Di mai am BRGE si o mica hernie histala.tensiune controlata cu medicatie.
Revin cu o rugaminte. Imi spune cineva ce semnifica valoarea cam mare a fibrinogenului, adica 449, 41? Mentionez ca am facut analiza in timp ce aveam amigdalita( tratata doar cu Decasept). Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Curentul de aer, cald sau rece, imi da o stare de disconfort + dezechilibru
- 3pierdere echilibru, cefaleea, vertij
- 5surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5pierderea echilibrului.. in urma operatiei pe cord, cand mi-a fost amputat piciorul drept
- 2Pierdere brusca de constinenta, echilibru
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 5Acufene la o varsta frageda..
- 1Articulatie temporo-mandibulara
- 0Ateroame parietale calcificate
- 7Tulburari neurologice dupa vaccinare ?-
- 2Acufen, tinitus
- 2Am lichen plan eroziv și iau tratament cu medrol și plaquenil
- 2Ameteala si dezechilibru
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Acufene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: