Pierderi echilibru si stari de confuzie | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

Pierderi echilibru si stari de confuzie

09-09-2021
Mr.
Nu este medic/terapeut
Mr.
Buna,
De cateva luni am o stare ciudata care ma facut sa nu msi ies din casa, explic pe scurt:
Cand stau in picioare sau cand merg pe strada daca ma uit in jos sau stanga dreapta am o stare de pirdere de echilibru, instabilitate, ca si cum s-ar misca pamantul sub picioare.
Am fost la neuro( nu mi-a gasit nimic, am facut si rmn( a iesit bine). Am fost la orl si mi-a zis ca nu e vertij pe simplul motiv ca nu imi pierd echilibrul intr-o directie anume.
Varsta: 25 ani, pondere normala de greutate, antecedente familiale de vertij, analize bune de sange.
Ideea e ca am observat ca se accentueaza cand ma uit la un obiect apropiat stand in picioare, ametesc tare si trece daca ma intind.
Se accentueaza si cand mananc si stau aplecat la masa.
Daca aveti ceva idei, ar fi bine venite. O sa merg si la doctorul de familie cand imi permite timpul. Multumesc ‘
5 comentarii
0
09-09-2021, ora 17:58
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Vârsta 25
Sexul. Înălțimea. Câte kg ai??
Tensiunea arteriala???
0
09-09-2021, ora 18:05
Mr.
Nu este medic/terapeut
Mr.
25 ani, 1.80cm, 81kg. Sunt baiat. Iau tratament de hipertensiune de cand am starile astea cu Noriprel 5mg/1.25 arginina, tensiunea dupa medicament e 120/85 in majoritatea timpului. Mentionez ca dinainte sa iau tratament de tensiune am starile astea.
0
09-09-2021, ora 20:14
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Un control oftalmologic ai facut ?
2
09-09-2021, ora 20:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Nu e normal, la 25 ani deja sa ei tratament pt tensiune. Asta denota o problema serioasa pe ficat sau rinichi
2. Echilibrul.. Are legătură cu Coloana vertebrala. Cu ochii și cu urechea interna. Aceste 3 organe trimit impulsuri sistemului nervos central. Care stabilizează corpul
Sângele care oxigenează celulele din corp. Vine din intestine și ficat. Deci analizează cât de corect te alimentezi. Cat de corect te hidratezi ca să ai un sânge de calitate
3. Cauta Cauza de ce faci tensiune
Investighează ficat. Rinichi.
0
09-09-2021, ora 20:35
Mr.
Nu este medic/terapeut
Mr.
Multumesc frumos domnule doctor ! O sa imi fac programare la eco abdominal si doppler renal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: