Pierderi echilibru si stari de confuzie
Buna,
De cateva luni am o stare ciudata care ma facut sa nu msi ies din casa, explic pe scurt:
Cand stau in picioare sau cand merg pe strada daca ma uit in jos sau stanga dreapta am o stare de pirdere de echilibru, instabilitate, ca si cum s-ar misca pamantul sub picioare.
Am fost la neuro( nu mi-a gasit nimic, am facut si rmn( a iesit bine). Am fost la orl si mi-a zis ca nu e vertij pe simplul motiv ca nu imi pierd echilibrul intr-o directie anume.
Varsta: 25 ani, pondere normala de greutate, antecedente familiale de vertij, analize bune de sange.
Ideea e ca am observat ca se accentueaza cand ma uit la un obiect apropiat stand in picioare, ametesc tare si trece daca ma intind.
Se accentueaza si cand mananc si stau aplecat la masa.
Daca aveti ceva idei, ar fi bine venite. O sa merg si la doctorul de familie cand imi permite timpul. Multumesc ‘
De cateva luni am o stare ciudata care ma facut sa nu msi ies din casa, explic pe scurt:
Cand stau in picioare sau cand merg pe strada daca ma uit in jos sau stanga dreapta am o stare de pirdere de echilibru, instabilitate, ca si cum s-ar misca pamantul sub picioare.
Am fost la neuro( nu mi-a gasit nimic, am facut si rmn( a iesit bine). Am fost la orl si mi-a zis ca nu e vertij pe simplul motiv ca nu imi pierd echilibrul intr-o directie anume.
Varsta: 25 ani, pondere normala de greutate, antecedente familiale de vertij, analize bune de sange.
Ideea e ca am observat ca se accentueaza cand ma uit la un obiect apropiat stand in picioare, ametesc tare si trece daca ma intind.
Se accentueaza si cand mananc si stau aplecat la masa.
Daca aveti ceva idei, ar fi bine venite. O sa merg si la doctorul de familie cand imi permite timpul. Multumesc ‘
5 comentarii
Vârsta 25
Sexul. Înălțimea. Câte kg ai??
Tensiunea arteriala???
Sexul. Înălțimea. Câte kg ai??
Tensiunea arteriala???
25 ani, 1.80cm, 81kg. Sunt baiat. Iau tratament de hipertensiune de cand am starile astea cu Noriprel 5mg/1.25 arginina, tensiunea dupa medicament e 120/85 in majoritatea timpului. Mentionez ca dinainte sa iau tratament de tensiune am starile astea.
1. Nu e normal, la 25 ani deja sa ei tratament pt tensiune. Asta denota o problema serioasa pe ficat sau rinichi
2. Echilibrul.. Are legătură cu Coloana vertebrala. Cu ochii și cu urechea interna. Aceste 3 organe trimit impulsuri sistemului nervos central. Care stabilizează corpul
Sângele care oxigenează celulele din corp. Vine din intestine și ficat. Deci analizează cât de corect te alimentezi. Cat de corect te hidratezi ca să ai un sânge de calitate
3. Cauta Cauza de ce faci tensiune
Investighează ficat. Rinichi.
2. Echilibrul.. Are legătură cu Coloana vertebrala. Cu ochii și cu urechea interna. Aceste 3 organe trimit impulsuri sistemului nervos central. Care stabilizează corpul
Sângele care oxigenează celulele din corp. Vine din intestine și ficat. Deci analizează cât de corect te alimentezi. Cat de corect te hidratezi ca să ai un sânge de calitate
3. Cauta Cauza de ce faci tensiune
Investighează ficat. Rinichi.
Multumesc frumos domnule doctor ! O sa imi fac programare la eco abdominal si doppler renal.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8distonie neurovegetativa sau afectiune organica ?
- 3urechi infundate si pierderi de echilibru
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 0tulburari de echilibru
- 2Probleme echilibru
- 6La ce medic sa apelez?
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 5Ataxie?
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 0Senzatie de dezechilibru doar afara
- 2Amețeală puternica
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Mai multe informații despre: tulburarile de echilibru Pierderea echilibrului pierdere echilibru la mers
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: