Probleme echilibru fara ameteli | Forumul Medical ROmedic

Probleme echilibru fara ameteli

15-08-2015
aleksa1
Nu este medic/terapeut
aleksa1
Buna ziua,

Va scriu in legatura cu starea de sanatate a mamei mele. In curand implineste 60 de ani si de aproximativ 4 ani are probleme de echilibru. Nu are ameteli, dar mai ales in timpul mersului isi pierde echilibrul. O doare spatele si un genunchi si nu poate merge foarte mult. Stand in picioare ii amortesc picioarele. Pana acum a facut fizioterapie, acupunctura dar fara rezultate. Face masaj terapeutic in mod regulat. Asta ajuta dar intr-o masura foarte redusa. A fost la oftalmolog, ORL, neurolog, cardiolog, a facut RMN cap, roentgen la coloana, analize generale de sange, analize de tiroida dar pana acum de fiecare data i s-a spus ca nu de acolo sunt problemele.

De asemenea are probleme cu tractul urinal, raceli repetate, dar urocultura nu arata nici o infectie.

Nu stim daca cele doua probleme sunt legate dar am dorit sa descriu si aceasta problema.

Va rog mult sa-mi indicati ce investigatii ar mai fi necesare pentru a se rezolva aceste probleme de sanatate.

Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
15-08-2015, ora 23:48
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai elementele esentiale: greutate/inaltime, antecedente cardiace, metabolice, endocrine etc.
Nu cumva este diabetica?? Fumeaza cumva, bea multa cafea??
Astept detalii cu adevarat relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
18-08-2015, ora 23:17
aleksa1
Nu este medic/terapeut
aleksa1
Buna seara!

Va multumesc pentru raspuns!

Mama mea are 158 cm, si pana de curand cantarea 78 de kg. Dupa ultima tura de acupunctura, din primavara, s-a ingrasat in jur de 4 kg. Ocazional are pulsul mic; nu are/ a avut alte probleme cardiace. Acum aprox. 15 ani a fost operata de fiere si acum cativa ani s-a tratat de helicobacter. Alte boli metabolice sau endocrinologice nu a avut. A facut analizele de sange si glicemia este in interval normal. Este fumatoare si bea 2-3 cafele pe zi.

Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: