amigdala stanga marita

16-04-2017
Marcuta alina
Nu este medic/terapeut
Marcuta alina
Hristos a înviat!am un copil in varsta de 2 ani jumatate si de o luna ma confrunt cu amigdala stanga marita.In ciuda antibioticelor administrate nu am avut nici un rezultat.Mananca normal nu prezinta febra si uitanduma in gatul lui am constatat ca are un aspect granulat si cu niste firicele albe pe ea!in prezet ii administrez antibiotocul zinat cu isoprinisine de imunitate si robitussin de tuse!tin sa precizez ca e f sensibil si mai mereu l-am avut racit si a fost tratat cu antibiotice!ns ce sa ma mai fac cu el ca sa fie bn!mulțumesc anticipat!
3 comentarii
0
18-04-2017, ora 17:11
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Adevarat a inviat !
In privinta ingrijorarii Dvs. va sfatuiesc sa faceti consult la un medic ORL-ist.Probabil baietelul a facut, in urma numeroaselor pusee de amigdalita, amigdalita cronica hipertrofica criptica cazeoasa ( amigdala stanga marita cu aspect ganulat si acumulari de grunji albi ; acestia sunt formati din resturi alimentare, celule moarte, resturi fibrilare si bacterii ). Aceasta este indicatie de scoatere chirurgicala a amigdalelor pt. ca rolul lor de aparare a organismului este depasit si, ele insele, devin focare de infectie pt. corp.
Oricum, solutia o veti afla consultand un ORL-ist, daca copilasul face atat de des infectii in gat...
0
18-04-2017, ora 19:37
Marcuta alina
Nu este medic/terapeut
Marcuta alina
Multumesc mult pt sfat si sa stiti ca il voi lua in calcul!mulțumesc inca o data!o seara placuta va doresc!
0
19-04-2017, ora 09:49
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul