Amigdale inflamate si ganglioni mariti in zona gatului
Buna ziua,
Am un baietel de 3 ani jumate care are aproape mereu amigdalele inflamate.Intradevar de ceva vreme a fost racit, nu i-am dat nimic, daca nu a avut febra, de mancat, a mancat, nu s-a plans ca il doare ceva, insa nu inteleg de ce are amigdalele inflamate in continuare...??!! Si ganglionii ii sunt inflamati de o parte si de alta a gatului, chiar nu inteleg care e problema! Nici ganglionii nu il dor la o simpla palpare. Va multumesc anticipat pentru un raspuns.
Am un baietel de 3 ani jumate care are aproape mereu amigdalele inflamate.Intradevar de ceva vreme a fost racit, nu i-am dat nimic, daca nu a avut febra, de mancat, a mancat, nu s-a plans ca il doare ceva, insa nu inteleg de ce are amigdalele inflamate in continuare...??!! Si ganglionii ii sunt inflamati de o parte si de alta a gatului, chiar nu inteleg care e problema! Nici ganglionii nu il dor la o simpla palpare. Va multumesc anticipat pentru un raspuns.
3 comentarii
pe form am mai scris
Doar copii care au aciditate gastrica si reflux gastro-esofagian.. Au amigdalele marite in volum
fiindca alimentatia gresita.. duce la un reflux in somn.. când acidul gastric ajunge si inflameaza faringele si amigdalele
de aici si asa Zisele raceli. care defapt sunt doar o iritatie !!!!
Doar copii care au aciditate gastrica si reflux gastro-esofagian.. Au amigdalele marite in volum
fiindca alimentatia gresita.. duce la un reflux in somn.. când acidul gastric ajunge si inflameaza faringele si amigdalele
de aici si asa Zisele raceli. care defapt sunt doar o iritatie !!!!
Care sunt mai exact alimentele care nu ar trebui consumate? am tot cautat pe forum..nu gasesc. Ce inseamna alimentatie gresita, ce alimente produc reflux in somn? Sa inteleg ca si ganglionii se maresc tot din acest motiv? multumesc.
ca si regula de baza
dulcele si fructele se consuma pana la cina..si dupa cina NU se mai consuma nimic.
alimente care produc iritatie pe faringe si duc la aciditate
tot ce ste acru, acidulat, citric, otet, lamai..daca se pune mai mult de 3-5 pic in salata sau ceai
in rest foarte individual
unii fac la Lactate, altii la usturoi, ceapa.., altii la ardei gras...
nu mai zic e mezeluri si dulciurile din comert
dulcele si fructele se consuma pana la cina..si dupa cina NU se mai consuma nimic.
alimente care produc iritatie pe faringe si duc la aciditate
tot ce ste acru, acidulat, citric, otet, lamai..daca se pune mai mult de 3-5 pic in salata sau ceai
in rest foarte individual
unii fac la Lactate, altii la usturoi, ceapa.., altii la ardei gras...
nu mai zic e mezeluri si dulciurile din comert
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva rosu dureros si alb in mijloc pe cerul gurii.. infectie?
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 6problema amigdale de aprox. un an
- 8otita --urmari
- 7Operatie?
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 4mononucleoza
- 4Amigdale inflamate
- 3amigdala dreapta cu o escrescenta
- 0Micsorare amigdale Timisoara
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3Puncte albe pe amigdale
- 2Excrescenta pediculata, nedureroasa pe amigdala dreapta
- 3hipertrofie amigdaliana 5 ani jumate
- 1Amigdale inflamate!
- 0Amigdala stanga umflata si cu pete albe
- 2Ma doare amigdala dreapta
- 1Jena amigdala partea dreapta
- 1Amigdalita pultacee?
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: