Amigdale umflate
Buna seara de Aproximativ 2 luni am amigdala dreapta umflata foarte tare și pe cea stânga cât și pe cea dreapta cu , , gropițe cu puroi” amigdalele nu ma dor ce-i drept doar uneori, însa nu înțeleg de ce după atâta timp in care am luat ospen și zinat(prescris de un medic bineînțeles) situația nu s a remediat aproape de loc..vreau sa precizez ca uneori simt înțepături in gat..Ce credeți ca ar trebui sa fac?sa gasesc un alt medic, sa continui un nou tratament sau sa ajung la extirparea acestora..mulțumesc anticipat
2 comentarii
1 cand se intra pe un forum se mai citesc mesajele din urma. sunt multe asemanatoare ) ( amigdalita cu caseum, faringite)
2 tratamentul se face la Gastrologie...fiindca amigdala dreapta marita vorbeste clar despre un reflux gastro eosfagian in somn, anume cand se doarme pe partea dreapta
3 antibioticele nu au cum sa vindece problema..fiiindca este doar o iritatie si infamatie de la acidul gastric..
antibioticul doar trateaza o infectie bacteriana
4 dupa ce se se face investiagtia la gastrologie, se trateaza problama, se tine regim alimentar cel putin 3-4 saptamani
dupa asta un medic ORL decide daca amigdalele pot fi doar tratate, micsorate in volum cu radiofrecventa( criptolisis) sau scoase
2 tratamentul se face la Gastrologie...fiindca amigdala dreapta marita vorbeste clar despre un reflux gastro eosfagian in somn, anume cand se doarme pe partea dreapta
3 antibioticele nu au cum sa vindece problema..fiiindca este doar o iritatie si infamatie de la acidul gastric..
antibioticul doar trateaza o infectie bacteriana
4 dupa ce se se face investiagtia la gastrologie, se trateaza problama, se tine regim alimentar cel putin 3-4 saptamani
dupa asta un medic ORL decide daca amigdalele pot fi doar tratate, micsorate in volum cu radiofrecventa( criptolisis) sau scoase
Tin sa Menționez ca atunci când am fost la medic am primit diagnosticul de pneumonie interstitiala..care a trecut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Micsorare amigdale
- 5amigdale pline cu puroi la femei gravide
- 4amigdala umflata
- 3Probleme cu amigdalele
- 1Dupa operatie de amigdale
- 9Amigdalita
- 3amigdala dreapta cu o escrescenta
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 7probleme mari ORL: otite dese, amigdalita si polipi
- 2Amigdale inflamate, exista un tratament naturist?
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 3faringoamigdalita acuta copii
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 4Faringoamigdalita acuta
- 15o amigdala mai mare
- 2Amigdalele umflate.
- 3Amigdale
- 1Dupa 10 zile de la operatie amigdale - ganglion inflamat si durere de ureche numai pe stanga
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: