amigdale inflamate
Buna ziua.
De mica am probleme cu amigdalele, racesc foarte repede, de vreo 3-4 ori iarna, am amigdalele inflamate si am avut si puroi de vreo 2 ori. Sunt alergica la diferite medicamente, chiar nu cu mult timp in urma, am facut o alergie urata la un antibiotic pe care il mai luasem. Exista ceva tratamente pentru vindecarea amigdalelor( perforate, mereu bolnave si care imi provoaca o durere insuportabila in gat) sau trebuie sa le scot?
De mica am probleme cu amigdalele, racesc foarte repede, de vreo 3-4 ori iarna, am amigdalele inflamate si am avut si puroi de vreo 2 ori. Sunt alergica la diferite medicamente, chiar nu cu mult timp in urma, am facut o alergie urata la un antibiotic pe care il mai luasem. Exista ceva tratamente pentru vindecarea amigdalelor( perforate, mereu bolnave si care imi provoaca o durere insuportabila in gat) sau trebuie sa le scot?
4 comentarii
Daca ai sti cat de usor se vindeca astfel de probleme cu ajutorul homeopatiei ai alerga luni la un medic homeopat si nu te-ai mai chinui cu tratamentele acestea inutile si daunatoare cu antibiotice.
Daca te intereseaza iti trimiti o lista cu medici homeopati, scrie-mi un mesaj privat.
Daca te intereseaza iti trimiti o lista cu medici homeopati, scrie-mi un mesaj privat.
anne.
faceti cateva poze cu amigdalele si trimiteti pe mail.
faceti cateva poze cu amigdalele si trimiteti pe mail.
o problema aseamanatoare am si eu. Am fost la 4 medici pana acum, fiecare cu tratamentul lui, am facut antbiotice si degeaba. Cine ma poate ajuta?
e3lla/
varsta, kg, tensiune aarteriala, problemele care le ai si diagnosticele de la medici, , ca sa inteleg despre ce este vorba.
varsta, kg, tensiune aarteriala, problemele care le ai si diagnosticele de la medici, , ca sa inteleg despre ce este vorba.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6incapsularea infectiei
- 24Amigdalita cu focar de infectie sau nu?
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 0Amigdalite cu puncte de puroi la bebe de 1 luna jumatate!
- 9amigdale cu puroi
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 11amigdalita de peste 1 an, fara simptome
- 2dilema: operatie sau nu?
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 4Amigdalele pot fi cancerigene?
- 3Aplicarea tincturii de propolis direct pe amigdale
- 3Amigdale extrem de dureroase...
- 6problema ORL- amigdalita cronica pentru Dr. Flueraru Valeriu
- 1Amigdale inflamate!
- 0Amigdala stanga umflata si cu pete albe