problema penis: erectie de scurta durata

Salut ! am 19 ani si sunt intr-o relatie cu o fata de 3 luni, o iubesc, dar am o problema atunci cand vine vorba de sex.primul nr tine cam 4-5 minute iar dupa al 2 -lea nr nu se mai scoala numai dupa un anumit timp (10 min cam asa). va rog frumos ajutati-ma, trebuie sa urmez un tratament ? nu vreau sa o pierd din motivul asta...
6 comentarii

Pai este normal ca primul act sa te tina mai putin, iar apoi iti trebuie o pauza ca sa ai din nou erectie, e logic, ca organismului ii trebuie un timp sa se refaca...macar o jumatate de ora intre actele sexuale..

Aha. Pe mine ma streseaza gandul ca sa nu am vreo problema...si altcv, exista ceva pentru a duce mai mult timp ?

Imi poate da cineva un raspuns, va rog frumos !

Daca tu crezi ca un om poate sa faca non stop sex, fara pauze, nu sti nimic despre activitatea sexuala, oricum e la mintea cocosului, ca nu se poate asa ceva, exista google si poti citi ce te intereseaza in legatura cu asta..pt prelungirea actului sexual, exista metoda abtinerii atunci cand iti vine sa ejeculezi, te abtii si continui...

salut, am avut un act sexual cu prietena si in timpul "distractiei" mi s-a rupt "atza" sau cum se numeste partea aia de care ii legata pielita de cap...am ceva dureri, si o curs si sange. ii grav ? ce trebe sa fac ? cat timp nu mai pot face sex ? mersi mult sunt tare speriat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lichid incolor!!!
- 9Moare la intrare :(( pana in intrare
- 11Problema mentinere erectie in timpul actului...
- 17Nu se -scoala- de tot
- 3Problema cu erectia.
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 0Nu am erectie.Impotenta?Sa raspunda un doctor UROLOG va rog
- 4imi dau drumu repede
- 6Problema erectila: erectia dispare imediat
- 0stopare erectie
- 1mă termin repede ce pot face?
- 4Erectii dese ejaculare precoce si un penis de 21 cm
- 10probleme cu potenta
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 13Probleme prezervativ
- 5Mi se scoala si dupa 5 min mi se culca... Ce sa fac?
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 2Problema act sexual
- 8probleme cu ejacularea prematura si erectia?
Mai multe informații despre: erectia de scurta durata erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: