Am vrut sa facem sex, dar i-a scazut instant erectia
am un iubit.. amandoi suntem virgini si am incercat sa o facem totul era ok pana si-a pus prezervativu si dintr-o data i sa culcat sa fie oare alergic la prezervative sau ceva de genu?k fara prezervativ e ok, ast si io raspunsuri.
6 comentarii
elenita, nu e nicio alergie.E doar emotie.Nu te ingrijora si nici nu rade de el..Ajuta-l sa depaseasca momentul pt ca nici pt el nu e usor.O sa mearga.Probabil e stresat de feptul ca trebuie sa puna prezervativ.Mai insistati...
elenita...dar parca tu ai mai postat si pe 16 sau 17 luna trecuta ca te-ar fi penetrat "putin"prietenul.Esti sau nu virgina..?
da sunt virgina dar de mai multe ori sa intamplat asa si iam sugerat o idee sa se masturbeze cu prezervativ si cand si la pus i sa imuiat nu st ce sa cred ca fara o are tare e ok
Si cu ce scop i-ai propus sa se masurbeze cu prezervativul.iti e frica sa nu iti ramana mana insarcinata sau ce?? si daca esti atat de indrazneata de ce nu o faceti? daca tot ajungeti la prezervative!
In primul rand as vrea sa stati putin goi unul linga celalt. Cu o crema sa ungi penisul prietenului tau cand este in erectie si abia apoi isi pune prezervativul, sunt prezervative mai moi, dar cred ca aplicand aceasta metoda va merge. Mult succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Problema adolescentina: erectia
- 13impotenta!!!
- 4o problema
- 3Probleme cu erectia
- 5de o saptamana dupa un act sexual mi-a disparut erectia
- 17Nu se -scoala- de tot
- 4probleme de erectie
- 5Nu mi se scoala
- 1Probleme mari erectie
- 4Erectie slaba de tot, nu pot intretine relatii sexuale.
- 6problema penis: erectie de scurta durata
- 8nu mai intra in erectie.mi-e si frica sa fac sex.
- 3Decalotare dureroasa in erectie
- 0Problema penis in erectie
- 1probleme de erectie in timpul actului sexual
- 3Problema erectie.
- 2erectia la copii, rog parere medic!
- 2dupa o partida de sex, penisul "adoarme"
- 10Solutie pentru ce am eu... va rog? (probleme cu erectia)
Mai multe informații despre: erectia de scurta durata erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: