lipsa erectiei dimineata.
Buna ziua, de o luna am inceput sa nu mai am erectie dimineata, si nici in timpu zilei , in timpu zilei mai am erectie dar de scurta durata sau semi erectie.. Am incercat sa imi inceop viata sexuala doar ca. La sex oral toate bune si frumoase doar ca, cand trebuie sa penetrez partenera pierd erectie sau am erectie slaba am si un mic disconfort la gland poate o fi de la asta dar nu cred. si vreau sa zic ca ma masturbez destul de des
Va rog lamuritima si pe mn de la ce as putea sa am prob cu erectia ? Si cum pot sa rezolv aceasta problema ? Sau ce doctor sa ma consulte sau nu am nev de doctor?
Am auzit ca e buna tinctura de branca ursului m-ar ajuta la ceva?
Vreau sa zic ca beau cate 2-4 cafele pe zi, nu dorm devreme maculc pe la 1 - 2 depinde cum ma ia somnu, si ma masturbez des, alcool beau dar nu des odata la nu stiu cat timp aceste lucruri imi pot provoca tulburari erectile?
Va rog lamuritima si pe mn de la ce as putea sa am prob cu erectia ? Si cum pot sa rezolv aceasta problema ? Sau ce doctor sa ma consulte sau nu am nev de doctor?
Am auzit ca e buna tinctura de branca ursului m-ar ajuta la ceva?
Vreau sa zic ca beau cate 2-4 cafele pe zi, nu dorm devreme maculc pe la 1 - 2 depinde cum ma ia somnu, si ma masturbez des, alcool beau dar nu des odata la nu stiu cat timp aceste lucruri imi pot provoca tulburari erectile?
3 comentarii
Pentru disconfort trebuie sa te vada un Urolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Disfunctia erectila a partenerului
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 2Probleme erectile pe fond psihic. Raspuns medic!!!
- 3problema penis... lipsa erectiei
- 3Nu imi vine erectia in timpul actului sexual, ajutor
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 4Problema erectie...
- 2Problema act sexual
- 3Probleme erectie
- 0Disfunctie Erectila
- 2Probleme cu penisul
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 6Am probleme cu erecția
- 2Disfunctie sexuala
- 4Erecție scăzută pana la capăt.
- 7O intrebare.. erectia este slaba, durata pana la ejaculare e mica
- 3Ajutati-ma - nu am erectie sau nu reusesc sa o mentin
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila lipsa erectiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: