N-am mai putut sa am erectie in acel moment
Salutare, am si eu o mica intrebare in legatura cu o chestie care am patit-o acum cateva seri.
Am o relatie relativ noua, de aprox 2 luni. Iubita mea are un libido destul de crescut, sa fiu sincer n-am mai fost cu o femeie cu un libido atat de crescut. Am discutat cu ea si mi-a spus ca nici ea n-a mai fost asa pana acum, nu stiu care e treaba.. in fine, nu asta e problema, din contra, mie imi convine heh.
Problema este ca acum cateva seri ne-am apucat sa facem sex, am facut o data, pe urma iar dupa o pauza de 10 minute, si iar dupa 30 de minute si iar dupa vreo 2 ore. La fiecare act sexual, si eu si ea, am avut orgasm, eu o data, ea cateodata si de doua ori., infine. Cand s-a facut seara ne-am pus sa ne culcam iar dimineata pe la 5 am vrut iar sa facem sex, problema e ca eu n-am mai putut sa am erectie in acel moment.. DELOC, nici cu sex oral, nici masturbare, nimic.
Inrebarea mea este, ar trebui sa-mi fac griji? deja trecusera vreo 5 ore de la ultimul act sexual, deci trebuia sa fiu ok si sa pot sa am erectie nu? sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
Am o relatie relativ noua, de aprox 2 luni. Iubita mea are un libido destul de crescut, sa fiu sincer n-am mai fost cu o femeie cu un libido atat de crescut. Am discutat cu ea si mi-a spus ca nici ea n-a mai fost asa pana acum, nu stiu care e treaba.. in fine, nu asta e problema, din contra, mie imi convine heh.
Problema este ca acum cateva seri ne-am apucat sa facem sex, am facut o data, pe urma iar dupa o pauza de 10 minute, si iar dupa 30 de minute si iar dupa vreo 2 ore. La fiecare act sexual, si eu si ea, am avut orgasm, eu o data, ea cateodata si de doua ori., infine. Cand s-a facut seara ne-am pus sa ne culcam iar dimineata pe la 5 am vrut iar sa facem sex, problema e ca eu n-am mai putut sa am erectie in acel moment.. DELOC, nici cu sex oral, nici masturbare, nimic.
Inrebarea mea este, ar trebui sa-mi fac griji? deja trecusera vreo 5 ore de la ultimul act sexual, deci trebuia sa fiu ok si sa pot sa am erectie nu? sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Bună ziua!
Era normal să-ți iei o pauză mai mare ca să te refaci.
Mergeți împreună la un psihosexolog și discutați problema voastră, ca pe viitor să nu mai aveți emoții de felul acesta.
Era normal să-ți iei o pauză mai mare ca să te refaci.
Mergeți împreună la un psihosexolog și discutați problema voastră, ca pe viitor să nu mai aveți emoții de felul acesta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10erectie slaba
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 5probleme: erectia de scurta durata
- 4nu mai am chef sa fac sex
- 8erectie si ejaculare
- 0Erectie dureroasa
- 14Anxietate sexuala
- 20i-am bagat degetele in vagin
- 11de ce imi pierd erectia in momentul care vrea sa o fac cu prietena mea?
- 3inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?
- 5Penis tare
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 3Problema de erectie
- 4Problema erectie...
- 6Se scoala greu
- 4Pierderea erectiei in momentul penetrarii
- 5Probleme cu erectia
- 3Erecție dupa ejaculare
Mai multe informații despre: erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: