probleme cu urechea in continuare
au trecut cateva zile de cand am avut otita la mare, iau inca flamexin plus zinnat mai am inca o zi de luat si se fac 7... plus toate picaturile alea: ciplox, alcool boricat. si am urechea inca usor infundata, ganglionul nu mai este, dar ma mananca si nu stiu ce sa fac. mai iau mult antibiotic? iau altceva?
schimb tratamentul?
si culmea in ultimele zile e incredibil cata lume a venit de la mare cu otita, nu-mi vine sa cred... a fost ceva anul asta?
schimb tratamentul?
si culmea in ultimele zile e incredibil cata lume a venit de la mare cu otita, nu-mi vine sa cred... a fost ceva anul asta?
4 comentarii
trebuie sa vada urechea la orl.. poate trebuie aspirate secretiile din ureche( acasa nu se poate
buna ziua
am un baietel de 9 luni si de cand s-a nascut are 2 ganglioni de marimea unui bob de mazare dupa ureche in partea dreapta.nu sunt durerosi la atingere, nu se observa decat la atingere.Dr.pediatru a zis ca sunt normali, vor disparea acesti ganglioni si din ce cauza ii are.Multumesc
am un baietel de 9 luni si de cand s-a nascut are 2 ganglioni de marimea unui bob de mazare dupa ureche in partea dreapta.nu sunt durerosi la atingere, nu se observa decat la atingere.Dr.pediatru a zis ca sunt normali, vor disparea acesti ganglioni si din ce cauza ii are.Multumesc
daca sa nascut cu ei.. e logic ca sunt de la infectiea DVs !!! care ati avut.o in timpul sarcinii ! Nu ?
daca nu dor si nu sunt inflamati.. trebuie sa NU ii atingeti si sa ii lasati in pace.
daca nu dor si nu sunt inflamati.. trebuie sa NU ii atingeti si sa ii lasati in pace.
Multumesc pentru raspuns, o sa-i lasam in pace asa cum ne-a sfatuit si dr.pediatru, dar eu nu am avut nici o infectie in timpul sarcinii, nici macar o raceala, toate analizele au fost f.bune, asa ca poate pur si simplu asa i s-au format lui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita mai veche care tot mai revine
- 12fibroscopie pentru otita seroasa
- 4otita congestiva!
- 9otita medie acuta cu supuratie
- 9se scapa vreodata de streptoccocus pneumoniae?
- 5otita este contagioasa?
- 15polipi, otita si pisici... Va rog, un raspuns!
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 10Otita la adulti
- 9Otita medie + rinita
- 1otita supurata, timpanoplastie, tinnitus
- 1Otita si calatorie cu avionul
- 1Otita recidivanta la fetita de 1 an si 9 luni
- 5si de 1 saptamana si jumatate tot ii curge o sectetie din ureche
- 4Ureche infundata, otita medie - de cinci zile
- 0otita medie seroasa
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 1sindrom vertiginos post otita seroasa
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: