scaderea auzului la urechea dreapta
am 39 ani si otita medie cronica bilaterala. Nu ma doare, nu mai curge dar imi pierd auzul in special pe urechea dr. la aceasta varsta se mai poate corecta ceva? cat de recomandate sunt protezele?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
3 comentarii
o otita cronica., care NU mai curge. se caracterizeaza prin faptul.. ac ramane perforatia de timpan.
aveti 2 solutii
1. sa mergeti sa va internati in Clinica ORL.. Pentru Timpanoplastie.. sa inchida perforatia timpanului.
2. Aparat auditiv.
Alegerea va apartine.
aveti 2 solutii
1. sa mergeti sa va internati in Clinica ORL.. Pentru Timpanoplastie.. sa inchida perforatia timpanului.
2. Aparat auditiv.
Alegerea va apartine.
multumesc pt. raspuns. La 39 ani care sunt sansele de de reusita pt. timpanoplastie, unde imi recomandati si deca sunt sanse de imbunatatire a auzului.
decizia de a va orera.. sau nu.. o sa o faceti cu mediul din Clinica.
Numai medicul care va opereaza.. poate sa va spuna, dupa investigatii Audiograma.. ce rezerva auditiva aveti si care este sansa,.. sui cu ce procent poate sa se imbunatateasca auzul.
Nu varsta conteaza.. ... ci.. cu cat este mai bun nervul auditiv... si posibilitatea unei timpanoplastii...
Numai medicul care va opereaza.. poate sa va spuna, dupa investigatii Audiograma.. ce rezerva auditiva aveti si care este sansa,.. sui cu ce procent poate sa se imbunatateasca auzul.
Nu varsta conteaza.. ... ci.. cu cat este mai bun nervul auditiv... si posibilitatea unei timpanoplastii...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25tiuit in urechi
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 5probleme cu urechile: tiuie in permanenta
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 7Otita externa seroasa, va rog ajutati-ma
- 3O sezatie ciudata la urechi
- 8otita --urmari
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 40durere langa ureche!
- 11ciuperca netratabila?
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 12Operatie polipi - copil de 4 ani
- 1traumatism ureche externa
- 1Infundare urechi
- 2Iritatie ureche si ganglion
- 1pocnet in ureche
- 6durere usoara si senzatie de presiune in urechi
- 2probleme urechea stanga
Mai multe informații despre: Otita medie Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: