Otita medie externa

06-01-2023
Marian233
Nu este medic/terapeut
Marian233
Eu lucrez in germania, se face 3 săptămâni decand eu am probleme cu urechea, totul a început cu o durere de o zi înfundată urechea, și presiune in ureche, o zi mă durut urechea, după nu mai mă durut, dar înfundată era, și cu presiune in, eu am zis că e vorba de un dop de ceara așa că a. Luat de la farmacie audispray pentru curățare, apa oxigenata, dar tot degeaba, și acum am un puroi, cu negreala in ureche, am fost la urgente aici în Germania și doctorul mi a spus că este o otita externa medie, și mi a dat niste antibiotice de la ei de aici, problema e că tot nu dispare, precizez aud vâjâituri tiuit ușor, adică nu știu dacă pun telefonul cu muzica și cu difuzorul aproape de ureche Aiud, dar daca îl îndepărtez nu aud, problema mai e că aici nu te ia nimeni în evidență daca nu știu limba, sau dcred că nu sunt asigurate, a măi un sfat daca se poate, la ORL. U am unde. Să mă duc
2 comentarii
0
06-01-2023, ora 18:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Secreția negricioasa.. Este semn de Micoza
Otita externa micotica
Ciupercă se face în ureche de la umezeala. Acolo e cald și întuneric și se creează incubator pt infectie
2. Urechea trebuie uscata
Cu șervețele de hârtie..
Chear dacă se pune apa oxigenata 5 pic.. Se așteaptă 10 minute. Iarăși se usucă cu șervețele de hârtie făcute sul.
După se pun 5 pic de alcool. Ustura. Repede iarăși usuci cu servetel
Usuci după și cu aer cald de la uscătorul de par
0
06-01-2023, ora 19:53
Marian233
Nu este medic/terapeut
Marian233
Nu e ceva deosebit de grav?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: