medicamente pentru otita
buna ziua am si eu o intrebare...am fost azi la urgenta mi s-a zis ca am otita externa micotica...mi-a dat clotrimazol, betadina, rivanol ciprinol si nurofen, problema este ca nu prea am inteles ce mi-a zis despre aceste picaturi cum sa le folosesc din cauza nu auzeam prea bine, imi pusese si pansamente, nu auzeam mai delok iar doctorita era pe fuga...cum trebuie sa fac?mai intai curat cu rivanol apoi imi pun picaturile?si inca ceva..eu am o fetita de 1an si 3luni mi-a zis k trebuie neaparat sa iau aceste medicamente ca sa imi treaca deci sa nu mai alaptez...eu auzisem ca nu e bine sa intarci pe perioada verii..asa este?multumesc mult de tot.
3 comentarii
Clotrimazolul il pui in ureche (stai pe cealalta parte 5-10 min) celelalta in pavilionul extern al urechii. Nurofenul nu are nimic la copil problema e Cipro conform prospectului 'Deoarece ciprofloxacina se excretă în laptele matern, la femeile care alăptează se administrează numai dacă este absolut necesar, în acest caz întrerupându-se alăptarea.' Putea sa-ti dea un antibiotic care sa mearga in alaptare dar i-a fost lene sa gandeasca.
da, adevarul e ca ii era cam lene...cand a auzit ca alaptez si-a dat ochii peste cap de ziceai ca cine stie ce i-am zis.multumesc mult de tot.si mai intai curat cu rivanol si apoi imi pun picaturile banuiesc nu?si inca ceva...dupa ce imi pun picaturile pun tampoane din tifon cum au facut ei la spital sau las asa pur si simplu?multumesc mult de tot
Poti sa pui un tampon, ciudat e ca ti-au dat si Rivanol si Betadine. Betadine e cel mai puternic are actiune intensa antimocitica, Rivanolul e slab.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7otita sau altceva?
- 3Am fost diagnosticata cu otita cu 2 ani in urma
- 10otita - pentru dl. doctor- un raspuns va rog
- 13Lichid dupa timpan
- 17otita repetata
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 4calcifierea oscioarelor urechii medii si pierdere de auz
- 7otita, durere de ureche
- 3mi-a trecut otita nu ma mai doare urechea si iau in continuare antibioticul
- 4otita la urechea dreapta care ma tot chinuie
- 3Netildex recomandat la otita
- 2Otita - recidiva dupa amoxicilina
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 0otita
- 2Otita congestiva
- 14Otita sau tras de curent?
- 3Otita medie supurata recidivata
- 6Secretii dupa Otita copil 3 ani ( Rog opinie Dr. Flueraru)
- 1Otita
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: